menu

Adverteren

Over BredaVandaag.nl

BredaVandaag.nl bestaat sinds augustus 2008. Maandelijks bezoeken meer dan 125.000 unieke bezoekers onze website. Samen bekijken zij meer dan 800.000 pagina's per maand. Dat biedt u als ondernemer de kans uw bedrijf, product of dienst onder de aandacht te brengen van een brede Bredase doelgroep.

Banners
Op de website kan op verschillende manieren geadverteerd worden met verschillende formaten grafische advertenties, de zogenoemde banners.
De banners verschijnen bij berichten en pagina's op de gehele site of gericht in de rubriek Voorpagina, Nieuws, Sport of Video. Prijzen beginnen bij minder dan € 45 per maand. U kunt dan kiezen voor verschillende termijnen. Van een maand tot maximaal een jaar.
• 468x60 pixels (banner)
• 728x90 pixels (leaderboard)
• 300x250 pixels (billboard)

Meer informatie
Meer informatie over prijzen en adverteren op BredaVandaag.nl: bel André Pleur (06 23 66 48 63) van Abdera Media.

Banen
Daarnaast is er een aparte rubriek voor vacatures. Vacatures kunnen ter ondersteuning worden gelinkt aan uw eventuele bedrijfsprofiel. Voor een meerprijs wordt uw vacature met logo geplaatst en extra onder de aandacht gebracht, zodat uw vacature verzekerd is van de aandacht die u wenst. Vacatures worden voor minimaal een maand geplaatst.

Neem contact met me op over de mogelijkheden: