Afbeelding
Foto: Kris Life Art en Kleine Bewustzijn

Kris Life Art en Kleine Bewustzijn breiden uit met innovatieve PRI-therapie in Breda

Door: Redactie Advertorial

(Advertorial) - Praktijken Kris Life Art en Kleine Bewustzijn breiden uit met innovatieve PRI-therapie in Breda. Beide praktijken zijn al 2 jaar succesvol met de innovatieve PRI-therapie voor mensen met psychische klachten. Deze therapie onderscheidt zich van veel reguliere behandelingen doordat cliënten in korte tijd al merkbare vooruitgang boeken, die bovendien blijvend is. Dit komt doordat cliënten de methode zelf leren toepassen en daardoor bovendien onafhankelijk van de therapeut worden.

Ook meet deze behandeling in de geestelijke gezondheidszorg de resultaten. 80 procent van de patiënten met anorexia, de meest dodelijke psychische aandoening, is gemiddeld na 13 maanden weer op veilig gewicht en neemt deel aan het gewone leven. Ook voor angstklachten, stress, depressie, boosheid, relatieproblemen en psychosomatische klachten is PRI een doeltreffende benadering. 

Talloze cliënten geholpen

“We hebben inmiddels al talloze cliënten van hun klachten af mogen helpen. De PRI-therapie is voor ons een echte eyeopener”, stelt Kristel van der Klugt en Sandra Kleine, PRI therapeuten i.o bij praktijken Kris Life Art en Kleine Bewustzijn. “Wat wij als behandelaren bijzonder vinden, is dat cliënten in korte tijd leren om hun leven weer in eigen handen te hebben. De behandeling draait erom dat je leert te begrijpen wat de oorsprong is van wat er met je aan de hand is. Als je dat weet, heb je de sleutel in handen om uit de door jezelf gecreëerde gevangenis te ontsnappen. Als je deze techniek eenmaal beheerst, leer je het nooit meer af.”

Succes

PRI, ofwel Past Reality Integration, is ontwikkeld door psychologe Ingeborg Bosch. Al ruim 20 jaar boekt ze succes met deze meetbare behandeling. Inmiddels zijn er in Nederland al zo’n 50 PRI-therapeuten. Kristel en Sandra: “Om de PRI-behandeling te mogen geven, hebben wij beide onlangs de PRI Academy op het daarvoor vereiste niveau voltooid. Deze opleiding is geaccrediteerd door de Stichting Keurmerk Beroepsopleiding en voldoet aan hun hoogste eisen.”

Praktijken Kris Life Art en Kleine Bewustzijn kun je vinden in de ring van het Rat Verlegh Stadion.

Meer informatie kun je vinden op de landelijke website www.prionline.nl