Afbeelding
Foto: Medusa Auctioneers

Is het Kunst of is het Kitsch: Gratis taxatieweek van Medusa-auctioneers

Door: Redactie Advertorial

(advertorial) - Altijd al willen weten of uw erfstuk ook waarde heeft? Of heeft u een andere kostbaarheid waarvan u de huidige marktwaarde graag wil weten? Kom dan vanaf maandag 11 maart tot en met zondag 18 maart naar ons veilinghuis in Sprundel. Daar houdt Veilinghuis Medusa een gratis taxatieweek. Kom vrijblijvend langs! U kunt dan een kijkje nemen in de toonzalen en uw kostbaarheden laten beoordelen. 

In de week van 11 tot en met 17 maart organiseert Medusa-Auctioneers een gratis taxatieweek. Die dagen staan ervaren taxateurs voor u klaar om uw kostbaarheden op waarde te schatten. “De taxaties vinden plaats in ons eigen veilinghuis aan de Struikhei 37a in Sprundel.”

“Heeft u een erfstuk in huis en bent u benieuwd wat hier de waarde van is? Of heeft u een kostbaar bezit waarvan u benieuwd bent wat de huidige marktwaarde is? Dat is dit uw kans! U bent vanaf 10.00 uur welkom. Het taxeren zal steeds eindigen om 16.00 uur. Medusa Auctioneers taxeert onder andere schilderijen, Europees en Chinees porselein/aardewerk, Aziatische voorwerpen, gouden en zilveren munten, sieraden, horloges, designobjecten en beelden”, aldus Medusa Auctioneers.

Iedereen is welkom om vrijblijvend binnen te wandelen. Aanmelden is niet nodig maar u kunt wel een tijdsslot reserveren. 

Over Medusa Auctioneers

Medusa-Auctioneers is een modern veilinghuis gevestigd onder de rook van Breda. Het richt zich op Nederlandse en Vlaamse inbrengers van kunst, antiek, zilver, design, porselein, sieraden, horloges en munten. Met een wereldwijd bereik van circa 29 miljoen geïnteresseerden verdeeld over 39 landen is Medusa Auctioneers als geen ander in staat uw objecten internationaal voor het voetlicht te brengen en hoge opbrengsten te realiseren. U kunt bij Medusa terecht voor zowel het kopen als verkopen.