Afbeelding
Foto: KinderKledingBeurs Teteringen

KinderKledingBeurs Teteringen

zaterdag 23 maart 2024 9:30 tot 12:30

Tweedehands kinderkleding verkopen en kopen

Met het mooie weer in het vooruitzicht is het weer tijd voor de voorjaars-/zomerbeurs! Op zaterdag 23 maart 2024 kan er van 9.30 tot 12.30 uur weer volop geshopt worden in ’t Web in Teteringen. Zomerjassen, (korte) broeken, rokjes en jurkjes, t-shirts, bad- en sportkleding, verkleedkleding en nog veel meer in de maten 80 t/m 182. Je kunt het allemaal vinden bij KinderKledingBeurs Teteringen!

Verkopen

Heb je kinderkleding in de maten 80 t/m 182? Verkoop het via KinderKledingBeurs Teteringen! Op de website is terug te vinden op welke dagen en waar je de kleding kunt inleveren en hoe je de kleding aanbiedt. In verband met het grote kledingaanbod is KinderKledingBeurs Teteringen genoodzaakt maximaal 200 lijstnummers uit te geven. Lever je kleding dus tijdig in.

Shoppen voor een goed doel!

KinderKledingBeurs Teteringen steunt met elke beurs een goed doel. Deze keer is dat het Brakkenfestival in Breda. Het Brakkenfestival bestaat al sinds 1988 en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een grootschalig evenement voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar die onder leiding van deskundige vrijwilligers, in het eerste weekend van de basisschoolvakantie, op verantwoorde manier plezier maken. De missie van het Brakkenfestival is alle kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar in Breda en omgeving een zinvolle vrijetijdsbesteding aanbieden waarbij sociaal, educatief, cultureel en motorisch vlak gestimuleerd wordt.

Steun dus met je aankopen dit goede doel! 

Bezoek onze website voor meer informatie over de KinderKledingBeurs Teteringen: www.kinderkledingbeursteteringen.nl. Wij zijn ook te vinden op Facebook en Instagram. (facebook.com/KinderKledingBeursTeteringen en Instagram kinderkledingbeurs.teteringen)

KinderKledingBeurs Teteringen