menu

AKVSTJOOST@IDFX Johanna Mitomi

AKVSTJOOST@IDFX werkperiode Johanna Mitomi
locatie IDFX 1e verdieping Vlaszak 2; de werkplek AKVSTJOOST
18 juni 2013 | 10:00 tot 30 juni 2013 | 17:00
Bestaande locatie: 
IDFX

Stichting Idee-fixe heeft haar ruimte op de 1e verdieping van haar nieuwe locatie Vlaszak 2 in Breda opengesteld voor 4 studenten AKV St. Joost beeldende kunst derde jaars - autonoom. Van 14.5 t/m 14.7.13. In een afgebakende periode in de maanden mei, juni en juli, krijgen zij de gelegenheid om een project, tentoonstelling, installatie en/of performance te realiseren.

Inmiddels hebben Minke Boot en Juan-José Jongenelis deze periode met succes afgerond. Minke Boot met haar installatie 'De visuele verschuiving van licht'. Een zeer intrigerend beeld waarbij licht in de kleuren rood, groen, blauw en geel de atmosfeer sterk beinvloedde en de ruimte totaal transformeerde tot een oase van stilte.

Juan-José Jongenelis met zijn installatie 'GEHAMERD'. De plek getransformeerd tot een werkplaats met gereedschappen, materiaal en werkbank. Waar hij zijn opgestelde sculpturen maakte.

De werkperiode van Johanna Mitomi gaat in op dinsdag 18 juni. Tot en met donderdag 27 juni gaat zij met haar concept 'Eilandjes' aan de slag. Een installatie waarin zoals zij dat zelf verwoord, zij haar gemoedstoestand opnieuw kan definiëren en vormgeven.

Opening Johanna Mitomi wordt nog nader bekend gemaakt. Haar installatie is straks te zien op de 1e verdieping van Vlaszak 2 Breda. Verder te bezoeken op za 29.6 en zondag 30.6 van 14.00 u tot 17.00 u.

De laatste student die bij dit project aan het werk gaat is Rimanta Tavo (2.7 t/m 14.7.13 incl. pr).

AKVSTJOOST@IDFX is een project van Stichting Idee-fixe. www.idfx.nl in samenwerking met AKV St. Joost www.akvstjoost.nl/ . Informatie marijke@idfx.nl