menu

Ecstatic SunDance Breda: DJ Konalí + Janneke Bexkens

14 januari 2018 | 10:30 tot 12:30
Lokatie: 
BRESS
Prijs: 
10,00

Ecstatic Dance ingericht op de zondagochtend en vooral leuk als je de dag goed wil starten of als je het minder fijn vindt om ’s avonds laat te dansen. Iets voordeliger ook omdat we gasten en eigen dj’s afwisselen. Ook heel geschikt als eerst kennismaking met Ecstatic Dance!

* DJ Konalí *
Konalí is de eerste dj van Bredase bodem die ons meeneemt op de zondagse dansreis in BRESS.
Aan muzikale ervaring en spiritualiteit ontbreekt het haar zeker niet. Van huis uit docent yoga (tevens peuter-, kinder- én tieneryoga) en Dru Dance. Muzikaal is ook ze van vele markten thuis. Ze draait haar hand niet om voor welke set dan ook. Dat draaien mag je letterlijk nemen want onder naam Lady Vinyl draait ze uitsluitend met dat mooie analoge zwarte goud. Vandaag echter gaat Konalí digitaal voor haar ‘maiden’ Ecstatic sonic voyage.

Als jullie Konalí op zicht herkennen is dat van een optreden als Lady Vinyl, De Zuster van de Muziekkliniek of Smachtingbitch. Namen waaronder ze acte de présence gaf bij o.a. Stek, Belcrum Beach, Sound Dog, Café De Speeltuin, Corenmaet, de Lievelinge en Foodguerilla.

* Janneke Bexkens *
Janneke Bexkens is de spaceholder en doet de openingsceremonie, inleiding en afsluiting. Haar dansenergie zal je inspireren. Ze neemt je mee in haar passie voor authentic movement, dansimprovisatie en afro-Caribische dansen. Ze laat je luisteren naar jouw eigen ritme, bewegingsbehoefte en speelsheid.

Verbinding met jezelf en je omgeving, empowerment en jouw authenticiteit in dans staat voor haar centraal. Zij geeft dit als danseres, danstherapeut en choreografe vorm in haar creatieve en verdiepende workshops, lichaam- en ervaringsgerichte therapie en performance voor iedereen die zich wil laten raken door beweging. http://www.jannekebexkens.com/