Afbeelding
Foto: Bavels Truck Convooi

Het Bavels truckconvooi gaat voor de laatste keer rijden

Algemeen

BAVEL - Stichting Bavels Truckconvooi gaat vandaag weer rijden. Op zaterdag 20 april zullen op het industrieterrein in Bavel zich weer veel vrachtwagens verzamelen om onze medemensen met een verstandelijke beperking de dag van hun leven te bezorgen. Het is de laatste editie van het Bavels Truckconvooi.



Het Bavels Truckconvooi gaat nog één keer mensen met een verstandelijke beperking de dag van hun leven bezorgen. Ze mogen namelijk in de cabine een mooie rit gaan meemaken. Vanuit Bavel via Ulvenhout, Alphen Chaam rijden ze naar Gilze voor een heerlijke lunch. Ze worden verwend met broodjes, fruit en andere lekkernijen. “Daarna vervolgen we de weg naar Tilburg, Rijen, Dorst en Molenschot om aansluitend in café “het Karrewiel” in Bavel nog een geweldige slotavond te beleven. Ze krijgen frietjes en de avond zal weer een groot feest zijn, met de bekende Hollandse hits in de polonaise”, aldus de organisatie.

“Hoe geweldig zou het voor ze zijn als u, langs de weg onze bijrijders komt verblijden door er te zijn, te zwaaien. Deze dag is niet mogelijk zonder onze sponsoren, iedereen die hieraan vrijwillig zijn steentje bijdraagt, maar ook zeker door u aan de kant van de weg, dat geeft net iets extra’s. We hopen op een zonnige dag, maar in de cabine zal die in ieder geval schijnen.”

Het truckconvooi start om 11.00 uur en gaat via Bavel naar Ulvenhout, Chaam, Alphen, Gilze, Tilburg, Rijen, Dorst en Molenschot weer naar Bavel. Rond 16.20 uur vindt het slotrondje Bavel plaats.

Route voor het slotrondje Bavel:

Lange Bunder, Kloosterstraat, Gilzeweg, de Beemd, Hoge Zijde, Lage Zijde, Daalakker, DD Dirckxweg, Schoutenlaan, Hof, J. Oomenstraat, Kerkeind, Oude Bredaseweg, Dorstseweg, Haarbeemd, Gageldonk, Pastoor Doensstraat, Pater Verschurenstraat, Kouter, Lange Vore, Korte Vore, Kloosterstraat, Eindpunt “Karrewiel” Bavel.