menu

Laatste Vandaag

Wat je moet weten van Elfde van de Elfde op Grote Markt

BREDA - Voor de echte carnavalsvierder begint het leutfeest op de elfde van de elfde. De Bredase Carnavals Viering (BCV) viert dat sinds afgelopen jaar uitbundig op de Grote Markt. Toen werd tijdens het feestje de Prins gepresenteerd, nu geeft de prins de start van het feestje.

Vijf bestuurders rijbewijs kwijt bij alcoholcontrole in Breda

BREDA – Vijf automobilisten konden in de nacht van zaterdag op zondag te voet naar huis nadat de politie hun rijbewijs innam tijdens een alcoholcontrole in Breda. Deze werd gehouden op de Sint Ignatiusstraat en de Smederijstraat. 

Flinke overlast na ongeluk bij knooppunt Princeville

BREDA – Bij knooppunt Princeville is zondagmorgen in de bocht van de A58 naar de A16 richting Antwerpen, een auto uit de bocht gevlogen. Meerdere personen zijn met de ambulance meegenomen.  Onder de gewonden is ook een onbekend aantal kinderen.

Hoe NAC weer niet scoort en de punten aan PEC laat (foto's)

BREDA – Weer is NAC er niet in geslaagd punten over te houden aan een wedstrijd. In het Rat Verlegh Stadion werd het 0-1 voor PEC Zwolle. De Bredanaars wisten weer niet te scoren en hebben nu al meer dan 250 minuten niet gescoord.

Poolse supermarkt Breda

Poolse Dag van Tweetaligheid in Breda

BREDA - Forum Poolse Scholen in Nederland houdt op zondag 22 oktober voor de tweede keer de Poolse Dag van Tweetaligheid in Nederland. Het wordt een feest van taal en tweetalige opvoeding.

Rauw Hees Teder met 'kippenvelmachine' bij STEK

BREDA - Rauw Hees Teder, de singer-songwritermiddag in het Houtje Touwtje Strogebouwtje aan de Veilingkade 9A op creatief bedrijventerrein STEK, heeft zondag 22 oktober Alex Hedley en Aline Hilderink op de planken staan.

Flexmuzikanten moeten carnavalskapellen redden van ondergang

BREDA - Carnaval zonder muziek van carnavalskapellen? Jos de Wit, carnavalsvierder pur sang, kan het zich nauwelijks voorstellen. Toch is die dreiging door het sterk teruglopende aantal muzikanten reëel, stelt hij.

Pagina's