menu

Laatste Vandaag

Investering Breda moet impuls geven aan Backer & Rueb-terrein

BREDA - Met een investering van 2,5 ton wil de gemeente de ontwikkeling rond het gebied rond de voormalige Van Puijfelik-papierverwerker op gang brengen. Het is de bedoeling dat het erfgoed op de locatie Backer & Rueb een nieuwe functie krijgt.

650 jonge ambtenaren denken in Breda na over toekomst

BREDA - 650 jonge ambtenaren komen donderdag naar Breda voor de Jonge Ambtenaren Dag (JAD). Tijdens deze netwerkdag gaan de jonge ambtenaren zich verspreid door de hele stad verdiepen in vier thema’s; What if the world turns… dark, green, viral en glocal.

Motorrijder gewond bij ongeval op Kapittelweg

BREDA - Bij een aanrijding tussen een motor en een auto is dinsdagmiddag een motorrijder gewond geraakt. Het ongeluk is gebeurd op het kruispunt van de Kapittelweg met de Goeseelstraat.

Nieuwe namen 538Koningsdag bekend

BREDA - De line-up voor 538Koningsdag is uitgebreid. Ook O’G3NE, Chef’Special, DI-RECT en Maan komen optreden tijdens het feest op 27 april.

Grote zorgen Dorpsraad Bavel om mega-geitenstal

BREDA - Als de gemeente Breda akkoord gaat, komt er geitenhouderij met 2.672 dieren op een halve kilometer van Bavel. De dorpsraad en bewoners van Bavel zijn niet blij. Ook de PvdA is geen voorstander.

Kijkje achter de schermen bij nachtdienst politie

BREDA - De politie is zeven dagen in de week, 24 uur per dag actief. Met enige regelmaat verschijnen berichten op BredaVandaag waarbij te zien is dat de politie in actie is moeten komen. Ook ‘s nachts.

Pagina's