menu

Laatste Vandaag

Vaten gevonden achter huizen grenzend aan Westerhagelaan

BREDA - Er zijn zaterdagochtend 21 april vaten aangetroffen achter de huizen grenzend daan de rondweg Westerhagelaan. Het gaat vermoedelijk om meerdere jerrycans drugsafval. 

De politie is ter plaatse voor onderzoek. 

 

Kwakkelend NAC, maar vijftien keer volle bak

BREDA - NAC sleept zich sportief gezien naar het eind van het seizoen. Met nog twee wedstrijden te gaan moeten de Bredanaars alles op alles zetten om aan de nacompetitie te ontsnappen. Het sportieve leed staat echter in schril contrast met de publieke belangstelling.

Bredase dj’s geschokt door overlijden Avicii

BREDA - Het nieuws dat top-dj Avicii is overleden op 28-jarige leeftijd, is ook bij de Bredase dj’s ingeslagen als een bom. Tiësto, Hardwell en Dannic reageren op Twitter.

Intieme optredens tijdens Record Store Day in Breda

BREDA - Record Store Day staat aankomende zaterdag weer voor de deur en dus kunnen muziekliefhebbers terecht bij vier verschillende platenzaken in Breda. Hier zijn de hele dag door optredens te beluisteren van verschillende bands en artiesten.

Even geduld aub. De eerste zomerse opleving van 2018 kwam voor mij niet alleen een kilo of vijf te vroeg, ook bruining- en kledingtechnisch was ik er nog niet helemaal op voorbereid.

Albert Heijn

Klanten AH vallen plastic aan tijdens Plastic Attack

BREDA - Sta je er wel eens bij stil hoeveel plastic afval je verzamelt na het doen van boodschappen? Aanstaande zondag wordt hier met een ‘Plastic Attack’ in Breda aandacht gevraagd voor de plasticvervuiling.

Pagina's