menu

Laatste Vandaag

#stormpoolen als alternatief voor de trein naar Breda

BREDA - Door de storm van donderdag belooft de avondspits voor de treinen niet veel goeds. NS geeft aan dat er maar mondjesmaat treinen rijden en geeft het advies aan reizigers om een alternatief te zoeken, meldt RTL Nieuws.

Kopschoppers Catharinastraat melden zich bij politie

BREDA - De twee 'kopschoppers' die in de nacht van zaterdag 17 juni op de Catharinastraat grof geweld gebruikten tegen twee andere mannen hebben zich gemeld bij de politie, nadat beelden van hen vertoond werden in Opsporing Verzocht.

Honderden stormschademeldingen; Ikea Breda en station tijdelijk dicht

BREDA/TETERINGEN - Treinen die niet meer rijden, het station in Breda dat vanwege stormschade is ontruimd. De westerstorm raasde donderdag tussen ongeveer half tien en half twee over Breda. Aan het begin van de middag werd ook  Ikea aan de Woonboulevard getroffen.

Station Breda ontruimd vanwege vallende glasplaten

BREDA - Uit veiligheidsoverwegingen is het station van Breda aan het eind van de ochtend ontruimd. In eerste instantie was er sprake van dat stukken beton naar beneden zouden vallen aan de buitenkant van het pand.

Geen treinverkeer vanwege zware storm

BREDA - De zware westerstorm die op dit moment door ons land raast, zorgt ervoor dat al het treinverkeer van NS en Prorail gestaakt is. De storm zorgt voor veel schade aan het spoorwegnet en stations, meldt NS.

Winterse bui boven Breda januari 2017

Zeer zware windstoten

Weersverwachting voor donderdag 18 januari 2018

Algemene luchtdrukverdeling
Een fors uitgediept lagedrukgebied trekt vandaag langs het noorden van Nederland naar het noorden van Duitsland. Aan haar zuidflank bevindt zich het sterkste windveld.

NS: Gewijzigde dienstregeling Breda door storm

BREDA - Vanwege de storm rijden er vandaag minder Intercity's tussen Breda en Dordrecht, de HSL richting Rotterdam rijdt niet en de Intercity Direct naar Rotterdam rijdt om via Dordrecht.

Pagina's