menu

Nieuws

‘Purple Catering sterke partner voor Strand Binnen’

Barbecuen met de Green Egg bij Strand Binnen.
Bredavandaag logo
Advertorial

(advertorial) - Strand Binnen heeft in Purple Catering een foodpartner gevonden die voor zowel zakelijke events als bijvoorbeeld huwelijksfeesten kwalitatief hoogstaande catering levert. “We versterken elkaar.”

Strand Binnen maakte de afgelopen jaren een transformatie door naar meer zakelijke events en personeelsfeesten, maar ook als locatie voor huwelijksfeesten en teambuildingsprogramma’s. “Daar past een partner bij die bewust bezig is met kwaliteit én die meedenkt over de gehele food uitstraling. Bij een karakteristieke locatie als Strand Binnen hoort een verrassende cateringpresentatie”, geeft Harm Wonders van Strand Binnen aan.

Purple Catering is net als Strand Binnen een jong bedrijf, dat inmiddels zijn sporen heeft verdiend. De Prinsenbeekse ondernemer Bart van Dongen caterde voor Outdoor Brabant, organiseert ‘Asperges in de Wei’ en heeft het afgelopen jaar ook al diverse opdrachten met Strand Binnen gedaan. “Bijvoorbeeld een compleet verzorgde Green Egg BBQ Lunch voor een groot internationaal, zakelijk, gezelschap. Daarbij zorgen we dan ook voor passende wijnen en een ware culinaire beleving.”

“We willen echt iets vernieuwends bieden”, stelt Van Dongen. Hij zorgt er ook voor dat bedrijven die opnieuw bij Strand Binnen een teambuilding of bedrijfspresentatie hebben een ander menu krijgen. “Je wilt blijven verrassen.”

Kwaliteit in catering en beleving staat voorop. “Wij zijn een unieke locatie, dan wil je dat je catering daar ook haarfijn op aansluit”, vertelt Wonders. “Dat samenspel werkt goed tussen ons. Bart denkt mee over alle aspecten, we kunnen snel schakelen. En waar nodig kan hij de klant direct adviseren. We zijn echt partners daarin.”

De samenwerking houdt in dat tijdens events koks van Purple Catering bij Strand Binnen achter de pannen staan. “We bereiden alles uiteraard voor in onze eigen keukens, groepen van tien- tot achthonderd gasten kunnen we daardoor uitstekend bedienen.”

En dat is precies wat Strand Binnen ook nodig heeft. “Samen zoeken we steeds naar het vergroten en verbeteren van ons aanbod, zodat onze locatie nog sterker wordt en we onze gasten blijven verrassen.”