menu

Nieuws

Petsfit Preventiedierenartsen: kwaliteit tegen lage prijs

De kliniek van Petsfit aan de Pastoor van Spaandonkstraat.
Bredavandaag logo
Advertorial

(advertorial) - Breda heeft een nieuwe dierenartsenpraktijk: Petsfit Preventiedierenartsen. De kliniek in Princenhage richt zich op vier behandelingen: sterilisatie, castratie, gebitsverzorging en vaccinaties. “Op die manier kunnen we de kwaliteit hoog houden en de prijs laag”, aldus een woordvoerder van de dierenartspraktijk.

Petsfit aan de Pastoor van Spaandonkstraat 30 is een volledig ingerichte dierenartspraktijk. “Maar omdat we ons dus richten op deze vier behandelingen, kunnen we de prijs laag houden”, vertelt hij. “Vergelijk het met een specialistische kliniek voor mensen, die hoeft ook niet alle apparatuur voor alle behandelingen in huis te hebben, zoals een CT-scan. Dat scheelt veel geld.”

Door de honderd procent focus op preventie kan efficiënt worden gewerkt, geeft hij aan. De gekwalificeerde dierenartsen hebben bovendien veel ervaring met de behandelingen, die ze vaak verrichten. “Daardoor hebben we veel routine en zien we ook snel of er afwijkingen zijn.”

Elk dier krijgt bij Petsfit Preventiedierenartsen voor elke behandeling gratis een eerlijke gezondheidscheck. “Als je huisdier niet honderd procent gezond is, krijg je een onafhankelijk advies over mogelijkheden voor verder onderzoek en behandeling. Je beslist zelf of en bij welke andere dierenkliniek je dier in behandeling wordt genomen. Wij hebben geen enkele band met andere klinieken in Breda, dus geven je een eerlijk advies.”

Alle prijzen bij Petsfit zijn all-in. Vaccinaties zijn inclusief consult en gratis gezondheidscheck. Sterilisaties, castraties en gebitsbehandelingen zijn inclusief pijnstilling, antibiotica en na-controle. “Zo kom je bij het afrekenen nooit voor vervelende verrassingen te staan.”

Klanten kunnen op twee manieren hun huisdier laten behandelen. Door langs te komen zonder afspraak, als het gaat om een vaccinatie. Of door een afspraak te maken via de website voor castratie of sterilisatie. “Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat we ruim de tijd nemen voor elke behandeling.” Voor gebitsbehandeling is het gewenst om vooraf eerst even langs te komen. "Dan kunnen we inschatten welke behandeling nodig is."

Petsfit Breda
Pastoor van Spaandonkstraat 30
(bij Jumbo, naast Etos in Princenhage)

Inloopspreekuur
Maandag tot en met donderdag van 13.30 tot 17.30 uur
Vrijdag van 13.30 tot 20.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.