menu

Algemeen

EU-subsidie voor internationale samenwerking Avans

BREDA - Avans Hogeschool gaat op het gebied van zorg en welzijn een internationale samenwerking aan met 2 Europese hogescholen en 3 universiteiten in Zuid-Afrika. Daarvoor hebben de instellingen een subsidie ontvangen van ruim € 800.000 uit het hogeronderwijsprogramma van de Europese Unie.

Bloemen op plek waar Peter van de Linde overleed

BREDA - Bloembossen met linten, een krans in de vorm van een hart en een kleurrijk bloemstuk met oranje bloemen. Ze liggen tegen de heg bij de hondenuitlaatplek aan het Dijkplein, net achter de bushalte.

Bewoners Molukse wijk 'keren terug' naar hun nieuwe huis

DRIESPRONG - De 26 Molukse huishoudens uit de Driesprong kunnen eindelijk weer terug naar hun ‘eigen straat’ in de wijk. De bewoners krijgen in de loop van de maand de sleutel van hun woning.

Deze witte deken heb je gemist als je lag te slapen (foto's)

BELCRUM - Wie deze vrijdagochtend naar buiten stapt, ziet hoogstens de overblijfselen van een flink pak sneeuw, omgevormd tot natte kledder. Hier en daar ligt nog wat sneeuw op auto's, maar echt mooi is het allemaal niet meer op de meeste plaatsen.

Schaatsvereniging IJsvermaak staat op scherp

BREDA - Met de weersvoorspelling van volgende week, die bestaat uit veel vorst, zit de kans er weer in dat er geschaatst kan worden op natuurijs. Het bestuur van schaatsvereniging IJsvermaak kijkt dan ook met een euforische stemming naar die weersvoorspellingen.

Pagina's