menu

Algemeen

Op bezoek bij misschien wel de beste ijssalon van Nederland

BREDA - Het zijn spannende dagen voor ijsmaker Kees Arends van ijssalon Frezzo aan het Van Coothplein. Vrijdag hoort hij of zijn ijssalon verkozen wordt tot beste van het land. Een kijkje in de keuken van een van de vijf beste ijsmakers van het land.

750 jaar Begijntjes in Breda

BREDA - Het is dit jaar 750 jaar geleden dat in Beda het Begijnhof zijn oorsprong vond. De festiviteiten rond dit jubileum begonnen woensdag, onder meer met de onthulling van plaquette op het Kasteelplein.

File van sluip-autoverkeer op fietspad Rietdijk

HAAGSE BEEMDEN - Verschillende automobilisten hebben dinsdagavond het fietspad over de Rietdijk gebruikt om alsnog van Heksenwiel richting Moerlaken te rijden. Verschillende omwonenden hebben hierover aan de bel getrokken bij de aannemer en de gemeente.

Voormalige Laurentiusschool afgesloten voor vandalen

GINNEKEN - De eigenaar van de voormalige Laurentiusschool aan de Keermanslaan is door de eigenaar beter gesloten. Afgelopen vrijdag trok de politie via de gemeente aan de bel nadat in en aan het gebouw verschillende vernielingen waren geconstateerd.

Kapimex verhuist naar nieuwbouw op Rithmeesterpark

BREDA - Groothandel Kapimex is begonnen met de bouw van een nieuw pand op bedrijventerrein Rithmeesterpark. Het bedrijf zit nu nog aan het Minervum. De bouw moet in augustus voltooid zijn.

Pagina's