menu

Algemeen

Dronkenmansactie of stil protest?

BREDA - Is de Albert Heijnvlag op het matrixbord aan de Crogtdijk een dronkenmansactie of een stil protest vanuit de supermarkt? Bij Albert Heijn Crogtdijk mag de bedrijfsleidster de pers niet te woord staan. De boodschap van het matrixbord vertelt echter wel een verhaal.

VVD: ‘Breda heeft met haven ideale ontvangstlocatie TV-sint’

BREDA - Breda zou zich bij de NTR moeten melden als gastheer voor de landelijke sinterklaas. Dat maakt de VVD duidelijk in vragen aan het college naar aanleiding van de open brief van de omroep. Die stelde deze week dat geen enkele gemeente zich had gemeld.

Silhouetten eerste maatregel voor veiligere oversteek Stationslaan

BREDA - De gemeente deze week heeft bij de verschillende oversteekplaatsen silhouetten geplaatst die moeten zorgen voor een veilige oversteek. De plaatsing van de ijzeren wandelaars en fietsers is onderdeel van een reeks aan maatregelen die afgelopen najaar werden aangekondigd.

Waarom kreeg ik geen NL Alert na brand Moerdijk?

BREDA - De Veiligheidsregio stuurde dinsdagavond meerdere NL Alert uit rond de brand in Moerdijk. Ook in Breda kregen mensen de alert, maar lang niet iedereen. Hoe zit dat?

Breda plaatst duizend slimme lampen

BREDA - De gemeente Breda heeft maandagmiddag een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Philips om de stad de komende jaren te verduurzamen. Het plan omvat een grootschalige vervanging en verduurzaming van ongeveer 1000 lampen in de openbare ruimte.

Juzt ‘baalt stevig’ van drugs in pand Ignatiusstraat

BREDA - In een pand waarin cliënten van Juzt onder begeleiding wonen is afgelopen vrijdag een grote hoeveelheid drugs gevonden. Daar baalt de zorginstelling stevig van, laat de raad van bestuur in een verklaring weten.

Kettingbotsing op Nieuwe Kadijk in Breda

BREDA - Op de Nieuwe Kadijk in Breda is maandagmiddag een kettingbotsing gebeurd. Hier raakte ook een voertuig van de Marechaussee bij betrokken. Er raakte niemand ernstig gewond.

Pagina's