menu

Algemeen

Vermiste rolstoeler Markkade dood gevonden in het water

BREDA - Hulpdiensten hebben vrijdagavond kort na 21.00 uur de vermiste rolstoeler dood aangetroffen in het water. Brandweer en politie waren sinds 15.45 uur op zoek naar een vermist persoon. 

Treinverkeer rond Breda hervat

BREDA - Twee defecte treinen zijn er de oorzaak van dat er rond Breda deze vrijdagmorgen tot tien uur nauwelijks treinen reden. Tussen Dordrecht en Breda reden er geen Intercity's, tussen Breda en Tilburg zelfs helemaal geen treinen. Inmiddels wordt het treinverkeer weer hervat.

Oranje gevaartes op de hoek: PostNL plaatst brievenbus 2.0

BREDA - Een grote oranje vlek in het straatbeeld? Dan is dat misschien de ondergaande zon, maar misschien ook wel een van de pakket- en briefautomaten van PostNL. Op het Graaf Hendrik III plein is deze donderdag de elfde in Breda geplaatst.

Opnieuw staking buschauffeurs: zaterdag geen bussen

BREDA - Het openbaar busvervoer in West-Brabant ligt deze zaterdag geheel plat als gevolg van een staking. De vakbonden hebben 26 mei uitgekozen als stakingsdag voor West-Brabant om daarmee de onderhandelingen over een nieuwe CAO onder druk te zetten.

Stadsgesprek: Hoe kan Breda de leefomgeving verbeteren?

BREDA - Hoe kan Breda de leefomgeving verbeteren? En hoe kan de Bredanaar gezonder leven? En wat vinden inwoners van Breda belangrijk op dat gebied en wat belemmert hen? Die vragen probeert het Stadslab zaterdagmiddag samen met Bredanaars te beantwoorden.

Stedelijk Gymnasium diep geraakt door overlijden oud-leerlinge

BREDA - Het Stedelijk Gymnasium rouwt om het overlijden van oud-leerling Kaethe van der Vlugt. De 19-jarige is vorige week woensdag overleden aan de verwondingen van een ongeval enkele dagen geleden, meldt het Stedelijk Gymnasium op zijn website.

‘Meldingen nodig voor opbouw dossier Night Flight’

BREDA - Omwonenden moeten overlast die zij ondervinden van bezoekers van hostel Night Flight blijven melden aan de gemeente. Dat geeft een woordvoerder aan namens burgemeester Depla.  “Alleen dan kan er een dossier worden opgebouwd en de overlast ook gekoppeld worden aan het hostel.

Pagina's