menu

Algemeen

Robbie de Rat genomineerd voor European Public Sector Award

BREDA - Uit de in totaal honderdvijftig ingediende projecten is het Bredase project Robbie de Rat als een van de vier besten gekozen. op 22 november wordt bekend gemaakt welk project er met de prijs vandoor gaat.

Sinterklaas uitbundig ingehaald

BREDA – Zaterdagmiddag is de goedheiligman in Breda massaal ingehaald. Duizenden kinderen bevolkten rijen dik de waterkanten van de Nieuwe Haven en de Nieuwe Prinsenkade. Het was een uitbundig en feestelijk welkom waarbij zo´n tweehonderd pietermannen guller leken te zijn dan ooit.

Syrische statushouders blijken enthousiaste ondernemers

BREDA - Een taalschool, een ecologische carwash, een cateringbedrijf en een restaurant. Verschillende ondernemingen, toch hebben ze veel gemeenschappelijk. Ze zijn onlangs gestart én ze hebben een Syrische eigenaar. Toeval of is er meer aan de hand?

Zendmast bij Oude Vest verdwijnt voorgoed

BREDA - De beeldbepalende zendmast bij de Oude Vest verdwijnt uit het centrum van Breda. Het hoge bouwwerk achter het oud-postkantoor aan de Oude Vest wordt gesloopt. Wanneer en hoe dat precies gebeurt, is nog niet duidelijk.

De grote Sint-enquête: Hoe vier jij het?

BREDA - Hij komt! Zaterdag is ie weer in het land, onze goede Sint.  Waar gaat hij dit jaar langs? Mag hij jou overslaan en vier je liever kerst? En liggen er dan kadootjes onder de boom? Of doe je daar überhaupt niet aan?

‘Ik hoop dat hij volgende week goud kleurt’

BREDA - Wie vanavond naar de Grote Kerk kijkt, ziet een zilver verlicht exemplaar. De komende zes dagen kleurt de Grote Kerk zilver ter gelegenheid van ‘De Beste Binnenstad 2017’-verkiezing.

Klaas Dijkhoff als eerste politicus ooit Best Geklede Man Esquire

BREDA - Klaas Dijkhoff heeft donderdagavond de prijs ontvangen voor Best Geklede Man 2017. Hij kreeg de eretitel van het blad Esquire tijdens de 20e editie van het feest.  Achmed Akabi, winnaar 2016, en Esquire's hoofdredacteur Arno Kantelberg overhandigden de Bredanaar de prijs.

Pagina's