menu

Nieuws

Studente NHTV Breda ‘International student 2011’

Erik Eggens

BRABANTPARK - Sigrid van der Pluijm, consultant bij Hospitality Consultants en afgestudeerd in International Real Estate and Facility Management aan NHTV Breda, is verkozen tot ‘International Student of the Year 2011’.

Tijdens het IFMA World Workplace 2011 (26 tot en met 28 oktober) in Phoenix, Arizona (VS) neemt Sigrid de titel en de award in ontvangst.

De IFMA International Student of the Year Competition is een wereldwijde competitie voor alle facility management studenten. Sigrid van der Pluijm werd voorgedragen door NHTV waar zij recent afstudeerde.

Belangrijke criteria om voor deze prijs in aanmerking te komen zijn academische prestaties, enthousiasme voor de facility management industrie, leiderschap, internationaal perspectief en de ambitie als toekomstig facilitaire professional.

Projecten en onderzoek
Gedurende haar opleiding aan NHTV heeft Van der Pluijm aan verschillende projecten gewerkt voor zowel nationale en internationale organisaties. Deze varieerden van analytische vraagstukken tot het verrichten van onderzoek. Zij heeft o.a. stages gelopen bij TomTom International en Hospitality Consultants.

Haar afstudeeronderzoek ‘Optimalisatie Kosten- Klanttevredenheidsratio’ voor Hospitality Consultants leverde haar eerder dit jaar de EuroFM Award op. Van der Pluijm onderzocht het effect van harde en zachte factoren op klanttevredenheid op experimentele basis bij o.a. organisaties als Nike, Equens SE, SNS REAAL en het Deventer Ziekenhuis.

Tags
NHTV