menu

Nieuws

Breda in de ban van Postcodeloterij

De truck in Breda. foto Jebote Patak
Wijnand Nijs

OVERAKKER - Breda is zondagavond in de ban van de Postcodeloterij, nadat de truck met de Postcodekanjer van 48 miljoen in de stad is gesignaleerd. Verschillende twitteraars melden de truck.

"Er staat een vrachtwagen tegenover de Trumpi met de tekst 48 miljoen erop!!", tweet Merijn Bruijns. Om daar aan toe te voegen. "Postcodeloterij, waarom niet in Bavel?"

En Hans Poppelaars laat zich via Twitter van z'n attente kant zien: "10 miljonairs erbij in #Breda #postcodeloterij. Als 1 v mn volgers erbij zit: GEFELICITEERD! Oh, en ik vind je tweets top & je bent ook knap."

Behalve in Breda, zou de truck met de ronkende '48 miljoen'-tekst ook in Schijndel rondrijden, zo blijkt uit diverse berichten. "Geen postcodeloterij in Tilburg denk ik...wel veel speculatie op twitter over de winnende postcodes! #schijndel? #miljoenen", stelt @happyjes

Waar ie ook precies valt, duidelijk is dat de loterij de Bredanaar bezighoudt: "hij zal toch maar voor de deur parkeren!" tweet @E_adriaansen. "#Breda #speelnietmee". En @_annemijn vraagt zich af waar haar vader mee bezig is geweest: "POSTCODELOTERIJ VALT IN PAPA'S WIJK EN WIE HEEFT ER GEEN LOT?!"

En @HumanRose: "Oh de #postcodeloterij bus is op mariaveld gesignaleerd.... En ik heb voor t eerst ooit ever n lot!! Spannend!!!"

De officiële bekendmaking van de prijzen is zondagavond vanaf 21.30 uur te zien op RTL 4.

Volg de updates rond de postcode loterij vanavond op BredaVandaag.nl