HBO Intro 2017 Breepark overzicht
HBO Intro 2017 Breepark overzicht Foto: Peter Visser

Voor het eerst drie podia op HBO Intro Festival

Door: Mura Kuijpers Algemeen

BREDA - Drie podia zijn er dit jaar te vinden op het HBO Intro Festival in Breda. Donderdag 30 augustus is het feest voor nieuwe studenten te vinden op het buitenterrein van Breepark. Tijdens de aankomende editie wordt voor het eerst samengewerkt met Het Grote Studentenfeest.

HBO Intro Festival wordt jaarlijks georganiseerd voor nieuwe studenten van hogescholen NHTV en Avans. Studenten kunnen kennismaken met studentenverenigingen en er is een informatiemarkt. Maar uiteindelijk draait het toch vooral om de muziek. Op het hoofdpodium trappen de dj’s die draaien in de kroegen van Breda de avond af.

Het festival maakt dit jaar onderdeel uit van de Stadsdag; de gezamenlijke introductiedag die de onderwijsinstellingen met de gemeente Breda organiseren. In totaal verwacht de organisatie dat er 3000 studenten deelnemen aan de Stadsdag. ‘s Avonds tijdens het feest worden ongeveer 5000 studenten verwacht.

Het festival is gratis voor alle eerstejaarsstudenten en vindt plaats op donderdag 30 augustus van 17.00 uur tot 23.00 uur bij Breepark.