menu

Bavel

‘Actie nodig voor verkeersveiligheid sportpark de Roosberg’

BAVEL - Met het inzamelen van - ruim - meer dan vijftig handtekeningen hebben drie Bavelse verenigingen de primeur. Ze hebben een onderwerp op de agenda van de gemeenteraad gekregen: de verkeerssituatie rond Sportpark de Roosberg.

Nieuw op Breepark: Bij Vier Hoog Breda kun je alles vieren

BREDA - Het is een van de verborgen pareltjes in Breepark: Vier Hoog Breda. De naam wijst naar wat je er kunt doen: “Alles vieren wat je wilt vieren”, vertelt Remco Witberg. “Je verjaardag, je bedrijfsfeest, een uitje met vrienden.”

Zwaar ongeval A58 Breda; drie gewonden; weg dicht

BREDA - De A58 bij Breda is afgelsoten na een ongeluk met vijf voertuigen. Het ongeval gebeurde aan het begin van de middag in de richting van Tilburg  op knooppunt Sint Annabosch.

Bavelse Berg Challenge biedt kinderen finish berg op

BAVEL - Profwielrenner worden. Vele jonge rennertjes dromen ervan, maar voor de meeste is een wielercarrière niet weggelegd. De kans om te ervaren hoe het is om na een echte rit spectaculair te finishen bovenop een berg ligt echter binnen handbereik.

Uurtje regen deert Dream Village niet (foto's)

BAVEL - Niet tropisch, maar zeker aangenaam. Het weer zat op de zaterdag van Dream Village mee. Op het terrein aan de Lage Aard in Bavel kamen duizenden dance-liefhebbers samen voor de tweede Bavelse editie van het festival.

‘5 van Bavel laat zien waar een klein dorp groot in is’

BAVEL - Driemaal is scheeprecht. Dat geldt ook voor ‘De 5 van Bavel’. De Bavelse stratenloop, dit jaar toe aan de derde editie, heeft in korte tijd een belangrijke positie in het hardloopwereldje weten te verwerven.

Door Addo Sprangers

Dit zijn de winnaars van weekendticket Dream Village

BREDA - Komend weekend vindt de tweede Bredase - of eigenlijk Bavelse - editie plaats van Dream Village. Na de preparty op vrijdag, gaat het zaterdag en zondag los op tal van stages en met tientallen dj’s.

Pagina's