menu

Belcrum

Achtervolging Speelhuislaan: meerdere auto's total loss

BREDA - De Speelhuislaan is vannacht op 11 januari rond 2.00 uur het toneel geweest van een wilde achtervolging. Die achtervolging eindigde uiteindelijk met flinke schade, meerdere auto's raakten daarbij total loss. Het zou gaan om een autodief.

Eerste Ogentroost 2018 avondvullend bij Podium Bloos

BREDA - Podium Bloos presenteert op 13 januari de eerste editie 2018-editie van Ogentroost. Makers die dichtbij het podium staan tonen dan hun ‘oogtroostende’ voorstellingen.

Herinrichting Stationslaan moet veiligheid vergroten

BREDA - De gemeente Breda begint definitief in het voorjaar van 2018 met de grondige herinrichting van Stationslaan. Op korte termijn worden bebording en verlichting aangepakt, met name rond de oversteekplaatsen.

‘Kutwijf’, ‘kankerwijf’, ‘stom wijf’ en ‘de opgestoken middelvinger’. Jawel, het gaat lekker want deze vakjes heb ik de afgelopen week toch al mooi even af mogen strepen.

Probleemoplossers begonnen aan dertig uur durende denkmarathon

BREDA -  Ongeveer dertig knappe koppen zijn vrijdagochtend bij Electron begonnen aan een dertig uur durende uitdaging waarin ze problemen in de stad proberen op te lossen. Deze zogenaamde hackathon duurt tot zaterdagmiddag. 

Breda plant 'unieke wijk aan het water' aan rand Belcrum

BELCRUM - De Belcrum moet aan de kant van de Mark de komende vijftien jaar groeien met zo'n duizend woningen. Dat blijkt uit de visie die de gemeente heeft opgesteld voor het gebied. De bouw van de eerste woningen in een deel van het gebied moet al in 2019 starten.

Champagne in het tweede leven van tafeltennisvereniging Rikketik

BREDA - Bredase tafeltennisvereniging Rikketik is kampioen geworden in de hoofdklasse van regionale Baronie competitie, hierdoor is het team gepromoveerd naar het hoogste regionale niveau. Bavel werd met grote cijfers verslagen in een allesbeslissende laatste wedstrijd.

Opsporing Verzocht onthult details zware mishandeling kapper

BREDA - Tijdens de uitzending van Opsporing Verzocht werd aandacht besteed aan een aantal belangrijke details over de mishandeling. Het slachtoffer mag van geluk spreken dat hij nog leeft, aldus de woordvoerder van de politie. Zij hopen op meer tips door middel van de nieuwe informatie.

Pagina's