menu

Belcrum

Oplettende fietseigenaar zorgt voor aanhouding dief

BREDA - De politie heeft woensdagavond 8 november een 23-jarige Bredanaar aangehouden op verdenking van heling. De verdachte was in het bezit van een fiets, die woensdagmiddag was gestolen op de Markendaalseweg.

Onrust rond parkeren Kievitstraat in Belcrum

BELCRUM - Onder de oorspronkelijke bewoners van de Kievitstraat in de Belcrum is onrust ontstaan over het parkeerbeleid van de gemeente. De bewoners vrezen dat bewoners van het project BredaVooruit tegen de afspraak in een parkeervergunning voor een tweede auto krijgen.

Opnieuw autobrand in Breda

BREDA - Rond 00.50 uur in de nacht van woensdag op donderdag is in de Ooievaarstraat in de Belcrum een BMW in vlammen opgegaan. De brandweer was snel ter plaatse, maar kon niet voorkomen dat de BMW verloren ging (foto's).

Rauw Hees Teder met 'kippenvelmachine' bij STEK

BREDA - Rauw Hees Teder, de singer-songwritermiddag in het Houtje Touwtje Strogebouwtje aan de Veilingkade 9A op creatief bedrijventerrein STEK, heeft zondag 22 oktober Alex Hedley en Aline Hilderink op de planken staan.

Breda hoopt dat nog eens zes wijken gaan begroten

BREDA – Na twee pilots in zowel Prinsenbeek en Princenhage, heeft Breda Begroot op woensdagavond 27 september een vervolg gekregen. De gemeente Breda organiseerde een meet&greet rondom het project voor bewoners die al betrokken waren.

Door Nikki Pommer

Pagina's