menu

Blauwe Kei

Taptoe na twaalf jaar terug in Breda

BREDA - Komende zaterdag is het zover: dan wordt voor het eerst sinds twaalf jaar weer een taptoe gehouden in Breda. Met zes andere topkorpsen, waarvan er eentje uit Duitsland, verzorgt Showkorps Concento een Bredase taptoe. Plaats van handeling is het speelveld van de KNVB-hoofdklasser v.v.

Burgemeester sluit woning in Blauwe Kei vanwege drugs

BLAUWE KEI - De burgemeester heeft maandag 6 februari een huurwoning aan de Klitstert in Breda voor drie maanden gesloten.

De sluiting is een gevolg van een politiecontrole waarbij ongeoorloofde hoeveelheden soft- en harddrugs zijn aangetroffen.

Een gezegend Hubke tegen hondsdolheid (foto's)

BREDA - Om zeven uur deze ochtend staat pastoor Lars Peetam bij bakkerij Bakkerij van der Kleij in de Gaffelstraat. De bakker en het winkelpersoneel staan ook klaar. Het is toch een officieel momentje: de Hubkes worden ingezegend, zoals elk jaar op 3 november.

Minderjarigen betasten vrouw onzedelijk

BLAUWE KEI - De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag in de wijk Blauwe Kei twee jongen van 15 en 17 jaar aangehouden.

2000 man zien contouren nieuw NAC bij Baronie

BREDA - NAC heeft zaterdagavond stadsgenoot Baronie verslagen met 0-3. Op sportpark de Blauwe Kei zagen 2000 man hoe nieuwkomer Fisayo Adarabioyo zijn eerste doelpunt maakte in het geel-zwart. De overige treffers kwamen op naam van Jeff Stans en Cyriel Dessers.

'Verbindingswedstrijd' bewoners AZC tegen Baronie

BREDA - Baronie heeft donderdag 12 mei asielzoekers van azc Breda uitgenodigd voor een vriendschappelijke wedstrijd tegen de voetbalclub. Het doel van de wedstrijd is om op een positieve en sportieve manier culturen samen te brengen.

35-jarige man bedreigt personeel Amphia Molengracht met dood

BREDA – Een 35-jarige man uit Breda is maandagavond gearresteerd nadat hij medewerkers van het ziekenhuis Amphia Molengracht met de dood had bedreigd. Zelf beweert hij stomdronken te zijn geweest en zich vrijwel niets meer van de actie te herinneren.

Pagina's