menu

Brabantpark

Juzt ‘baalt stevig’ van drugs in pand Ignatiusstraat

BREDA - In een pand waarin cliënten van Juzt onder begeleiding wonen is afgelopen vrijdag een grote hoeveelheid drugs gevonden. Daar baalt de zorginstelling stevig van, laat de raad van bestuur in een verklaring weten.

Griepepidemie: Amphia verplaatst open dag

BREDA - Amphia heeft besloten de open dag die gepland stond voor zaterdag 17 maart te verplaatsen. Aanleiding is de verwachting dat de huidige griepepidemie nog enkele weken aanhoudt. Dat laat het ziekenhuis vrijdag weten.

Uitkomst onderzoek: Huisartsenpost Amphia blijft bestaan

BREDA - De huisartsenpost in Breda blijft open. Behalve voor de post bij het Amphia Ziekenhuis aan de Molengracht, geldt dat ook voor de drie andere posten van Stichting Huisartsenposten West-Brabant. Het gaat om Etten-Leur, Roosendaal en Bergen op Zoom. 

Versteviging balkons flats WonenBrebug start voor bouwvak

BREDA - WonenBreburg start voor de bouwvak met het verstevigen van de balkons bij de flatblokken waar eerder problemen waren geconstateerd. De woningcorporatie hoopt in april een definitieve planning te kunnen maken.

Van kerktoren naar ‘hoteltoren’

BREDA - De klokkentoren van de voormalige Michaël-kerk is verkocht. Ondernemer Etienne Feijns (31) uit Roosendaal trok aan het langste eind. Zijn bod: bijna driemaal de initiële vraagprijs van vijftigduizend euro.

Agent voorkomt beroving: wordt bedreigd met wapen

BREDA - Een agent in vrije tijd verstoorde donderdagavond 21 december een mogelijke beroving van een 46-jarige Bredanaar op de Maria Cherubinastraat. De agent volgde de daders, waarop een van hen een vuurwapen trok en hem hiermee bedreigde.

Pagina's