menu

Buitengebied Zuidwest

Flinke overlast na ongeluk bij knooppunt Princeville

BREDA – Bij knooppunt Princeville is zondagmorgen in de bocht van de A58 naar de A16 richting Antwerpen, een auto uit de bocht gevlogen. Meerdere personen zijn met de ambulance meegenomen.  Onder de gewonden is ook een onbekend aantal kinderen.

Klokkenberg valt af als locatie voor Outdoor Brabant

BREDA- Onlangs werd bekend dat Outdoor Brabant nog geen nieuwe duurzame locatie heeft gevonden voor het evenement. Cees Meeuwis, voorzitter van Outdoor Brabant, kijkt toch graag vooruit. 

Twee arrestaties na drugsdeal op parkeerplaats

BREDA - De politie heeft maandag rond 18.50 uur op de A16 ter hoogte van Hazeldonk een 26-jarige Belg aangehouden. In zijn bestelauto was in een tas achter de bijrijdersstoel vier kilo hasj  aangetroffen.

Annelin Schrauwen winnares Grote Prijs van Breda

BREDA - Na een zinderende barrage met zeven combinaties voor veel publiek heeft Annelin Schrauwen met Bronx zondag de Grote Prijs van Breda gewonnen tijdens Outdoor Brabant.

Outdoor Brabant op zoek naar ‘duurzame locatie’

BREDA - Op landgoed Prinsenhoeve in Breda vindt van donderdag tot en met zondag het jaarlijkse evenement Outdoor Brabant plaats. Topruiters en topmenners van nationale en internationale klasse zullen weer met elkaar strijd leveren.

Regerend wereldkampioen Exell terug bij Outdoor Brabant

BREDA - De Australiër Boyd Exell veroverde afgelopen jaar in Breda de wereldtitel bij de vierspannen. Dit jaar is de meervoudig wereldkampioen weer van de partij tijdens  de internationale vierspanwedstrijd van Outdoor Brabant.

Pagina's