menu

Centrum

Breda Jazz Festival: ‘Ieder jaar is het fantastisch’

BREDA - Jazzpianist Joep Peeters is een Breda Jazz Festival artiest van het eerste uur. Dit jaar treedt hij voor de 47e keer op tijdens 's werelds grootste openlucht Jazzfestijn. Voor Peeters is jazzmuziek een passie.

Willemstraat krijgt fanzone tijdens EK vrouwenvoetbal

BREDA - De Willemstraat krijgt tijdens het EK vrouwenvoetbal een fanzone waar tijdens de tien speeldagen van het EK van alles te doen is.  Op de Grote Markt komt daarnaast een ‘middenstip’ waar activiteiten zijn rond het toernooi.

Fusie AlleeWonen en WEL moet miljoenen opleveren

BREDA/ETTEN-LEUR - Woningcorporaties AlleeWonen en Woningstichting Etten-Leur willen per 1 januari 2018 fuseren. Daarvoor hebben ze een fusieaanvraag verzonden naar huurdersverenigingen van beide corporaties en naar de betrokken gemeenten.

Arriva: Lijn 3 voorziet in behoefte

BREDA - Wijkbus lijn 3 voorziet in een behoefte. Dat geeft een woordvoerder van Arriva desgevraagd aan. Over concrete reizigersaantallen wil de vervoersmaatschappij niks zeggen omdat dit bedrijfsinformatie betreft.

Winkeldief slaat op tilt na te zijn betrapt

BREDA - Een winkeldief (43) die zaterdag een fles drank wilde stelen in een supermarkt aan de Haagdijk is Breda, was niet voor rede vatbaar toen agenten hem vroegen mee te gaan naar het bureau. Uiteindelijk moesten er vier agenten aan te pas komen om hem in bedwang te krijgen.

De sousa schalt over Breda (foto's)

BREDA - 135 sousafonisten hebben zaterdag opgetreden tijdens het Spanjaardsgatfestival. Daarmee gaven ze een eerbetoon aan ‘marsenkoning’ en naamgever John Philip Sousa

Pagina's