menu

Centrum

Hoge waardering bezoekers binnenstad voor horeca en sfeer

BREDA - De Bredase binnenstad wordt in vergelijking met 2015 iets vaker bezocht door bezoekers uit Tilburg en Dordrecht. Dat blijkt uit onderzoek dat is gedaan door Dimensus in opdracht van de gemeente Breda. Ook kwamen er iets meer Belgen.

Joep van Deudekom luistert eerste editie Business Awards op

BREDA – Cabaretier Joep van Deudekom luistert 3 april de eerste editie van de Business Awards Baronie van Breda op. De avond in de Grote Kerk wordt gepresenteerd door de Bredase FOX-presentatrice Hélène Hendriks.

CM: ‘We houden ervan om nieuwe diensten lokaal te starten’

BREDA - Met kantoren over de hele wereld is CM allang niet meer alleen een Bredaas bedrijf. Toch blijft Breda het hoofdkantoor én de regio belangrijk, stelt CEO Jeroen van Glabbeek. CM is deze week ‘Bedrijf van de week’.

Bredase Stadspartij: ‘Bredase vlag prominent in raadzaal’

BREDA - De Bredase stadspartij wil een Bredase stadsfiets, een nieuwe versie van het Verhaal van Breda, de Bredase vlag in de raadzaal en een samenvoeging van een aantal wijkraden. Dat, en meer, blijkt uit het verkiezingsprogramma dat de partij deze week presenteerde.

Bruxelles 'even van de radar' maar snel terug

BREDA - Café Bruxelles op de Havermarkt liep afgelopen donderdagavond hevige schade op nadat er in de keuken van het café een frituurpan in de fik vloog. Café-eigenaar Patrick van Asch laat via Facebook weten dat Bruxelles binnenkort 'als een ware fenix uit zijn as gaat herrijzen'.

GroenLinks: Schulden aanpakken; betaalbare zorg

BREDA - GroenLinks Breda zet in op een gezonde toekomst voor Breda: een groene gemeente met goed-geïsoleerde, energiezuinige woningen en schone lucht. Daarnaast wil de partij onder meer een eerlijke kans voor iedereen.

Pagina's