menu

Belangrijk bericht: BredaVandaag stopt over 7 dagen. Lees hier meer

Centrum

'Meer BOA's de straat op komende jaren'

BREDA - Breda moet meer Bijzondere OpsporingsAmbtenaren (BOA’s) krijgen. De Bredase gemeenteraad heeft het college in een motie opgedragen de extra investering in Toezicht & handhaving in 2018 vooral daaraan te besteden.

Bredase handbikers klimmen 20 kilometer

BREDA - In het Kaunertal in Tirol Oostenrijk is donderdag voor het vijfde jaar de Handbikebattle gereden. Onder de ruim honderd deelnemers waren er zes die streden voor het team ZEEBRA van het revalidatiecentrum Revant uit Breda. 

Jos ‘D’n Christ’ Klaassen overleden

BREDA - Op 81-jarige leeftijd is woensdag Jos Klaassen overleden. Klaassen is bij veel Bredanaars bekend als ‘D’n Christ’. Samen met zijn vrouw Corry was hij tussen 1972 en 1996 het gezicht van de frituur op de hoek van de Keizerstraat en het Van Coothplein.

Bier & Ballen XL: Voetbalverhalen onder de Watertoren

BREDA - Het is een line-up waar menig theater jaloers op kan zijn: Freek de Jonge, Wilfried de Jong, Ronald Giphart, om maar eens drie gasten te noemen van Bier&Ballen XL. Ze komen voetbalverhalen vertellen voor 800 bezoekers.

Feesten op het dak van een parkeergarage

BREDA - Een festival op het dak van een parkeergarage met uniek uitzicht over Breda? Vrijdag barst de tweede editie los van Pannen op het Dak.

Pagina's