menu

Centrum

Nieuwe info ernstige doorrijding en meer beelden bij Opsporing Verzocht

BREDA - Opsporing Verzocht besteedt deze dinsdagavond weer aandacht aan de doorrijding van zondagochtend 29 oktober. Een 34-jarige man uit Breda werd destijds, ter hoogte van de Adriaan van Bergenstraat - Hoge Brug, aangereden en raakte daarbij zwaargewond.

Onderzoek politie naar autobranden Bavel en Breda

BREDA/BAVEL - De politie doet onderzoek naar autobranden in Bavel en Breda. In de nacht van maandag op dinsdag stond in beide plaatsen een auto in brand. Er wordt in beide gevallen rekening gehouden met brandstichting.

‘Citymarketing begint bij de Bredanaar zelf’

BREDA - In het ideale scenario is elke Bredanaar een enthousiaste ambassadeur voor zijn stad, geeft Janine Bos aan. Bos is de kersverse interim-directeur van de nieuwe Citymarketing-organisatie in Breda. Sinds een paar weken is ze fulltime aan de slag.

Busdiensten Arriva West-Brabant gestopt vanwege sneeuw

BREDA - Arriva heeft maandagavond even voor 20.00 uur besloten de busdiensten te stoppen. Dat laat een woordvoerder van Arriva weten. "De veiligheid van de reizigers en chauffeurs staat voorop, het werd te lastig."

Hoe Breda zich een weg baant door de sneeuw (foto’s)

BREDA - Natte sneeuw in je kraag, royale glijpartijen en vooral een ijzige wind. Veel Bredanaars zagen het al voortijdig aankomen en bleven veilig binnen. Code rood in Nederland en in Breda, maar nog niet voor iedereen dus.

Bussen rijden gewoon, maar houdt rekening met extra reistijd

BREDA - De bussen van Arriva in Breda blijven voorlopig gewoon rijden. Dat laat een woordvoerder van de vervoersmaatschappij maandag aan het begin van de middag weten. Reizigers moeten wel rekening houden met extra reistijd.

Sneeuw op de weg: Zo kom je veilig van A naar B

BREDA - Ondanks dat mensen vrij weinig aan het weer kunnen doen als ze een auto besturen, zijn ze niet volledig overgeleverd aan de weergoden. Hier een aantal cruciale tips om jezelf veilig van A naar B te verplaatsen bij gladheid.

Horloge.nl haalt unieke collectie G-Shock naar Breda

(advertorial) - Liefhebbers van horloges kunnen donderdag hun hart ophalen. Horloge.nl haalt een zeer bijzondere collectie G-Shock-horloges naar Breda. “Een aanrader voor iedereen die een onverwoestbaar high-end horloge wil”, vertelt directeur Michael Diephuis van de Holland Watch Group.

Pagina's