menu

Cultuur

Oog voor elkaar Breda met een stukje van You

HAAGSE BEEMDEN - Een door de stad reizende fototentoonstelling met foto’s die laten zien hoe mensen een persoonlijke en vaak creatieve invulling geven aan het zelfredzaam zijn. Dat is de openlucht fototentoonstelling Oog voor elkaar Breda.

Saxofonisten en dansers doen Bosch in Bed

BREDA - Bosch in Bed heet de voorstelling die dansgezelschap de Stilte uit Breda maakte samen met de saxofonisten van Artvark. Artistiek leider Jack Timmermans van de Stilte over de hallucinerende inspiratie van Jeroen Bosch.

P5 NAC uitwijklocatie voor evenementen

BREDA - P5 bij NAC krijgt een plek in het nieuwe evenementenbeleid van de gemeente Breda. Dat houdt in dat de parkeerplaats tussen de Svb en het NAC-stadion maximaal vijf dagen gebruikt mag worden voor evenementen die geluid produceren.

Dertien Bredanaars strijden voor plek Expeditie Robinson

BREDA - Overleven zonder eten, wekenlang niet douchen en slapen tussen de insecten. Dertien Bredanaars hebben zich aangemeld om dit avontuur aan te gaan in het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson.

Filmhuis Breda start met wekelijkse films

BREDA - Filmhuis Breda start vanaf komende week met een wekelijkse filmvertoning in het Filmcafé bij Grand Theatre Boekhandel. Tot op heden konden filmliefhebbers slechts één keer per maand terecht bij het Filmhuis.

Festival Ploegendienst verhuist naar Galderse Meren

BREDA - Dancefestival Ploegendienst heeft aan de Galderse Meren haar nieuwe locatie gevonden. Het dancefestival strijkt zaterdag 27 mei neer bij hartvormige meertje bij de recreatieplas. “We hopen hier onze definitieve locatie te hebben gevonden.”

Tiësto krijgt de grootste glimlach van Breda

BREDA - Als je deze donderdag iemand met een enorme glimlach door Breda ziet wandelen, dan kan dat er maar één zijn: Tijs Verwest. De wereldberoemde dj heeft sinds deze dag de officiële penning die hoort bij het ereburgerschap in handen.

Pagina's