menu

Cultuur

Vrede Fontein trekt 30.000 belangstellenden

BREDA - Dertigduizend belangstellenden zijn tussen 16 juni en 16 juli op bezoek geweest bij de Vrede Fonteinop het Kasteelplein. Dat heeft de organisatie daags na de feestelijke sluiting van de fontein laten weten. 

Nieuw Live Art Festival duikt in loodsen KlaversJansen

BREDA - Breda is een nieuw festival rijker: LA Breda, wat staat voor Live Art Festival Breda. Het festoval staat gepland voor 8, 9 en 10 september in en rondom het gebied KlaversJansen in Belcrum.

Stoepkrijt Festival Breda verzet: ‘In september mooier en groter’

BREDA - Het Stoepkrijt festival Breda dat deze zondag bij Pier 15 gehouden zou worden, is verzet naar september. “We hebben zoveel ideeën en enthousiaste reacties, dat we het mooier en groter willen maken”, geeft een van de organisatoren Billy Zomerdijk van Local Motion aan.

Eerste Parkies: Geen vakantie, geen weer, wél feest

CENTRUM - Het is eigenlijk ongelooflijk. Herfstachtige weersvoorspellingen, geen vakantie, maar toch volle bak: de eerste editie van Parkies in het Valkenberg. Aan de vrolijke feestband Pater Moeskroen de eer het bal te openen.

Snuffelend op 45 toeren over station Breda

BELCRUM -  Snuffelen door bakken lp's pof maxisingles of even dj'en met 'ouderwets' vinyl. Dat kon zondag tijdens de eerste editie van Vinyl & For Real- Platform voor platenbazen en podiumbeesten.

TEDxBreda mag groeien naar duizend bezoekers

BREDA - TEDxBreda mag van 100 naar 1000 bezoekers groeien. Dat heeft de Bredase organisatie deze maandag bekend gemaakt. De groei is mogelijk na goedkeuring van de Amerikaanse TED-organisatie en het verkrijgen van een grotere licentie.

Hardwell: ‘Breda Live met geen ander optreden te vergelijken’

BREDA - Breda Live is zoals Robbert van de Corput het omschrijft ‘een thuiswedstrijd’. “Dit is echt thuiskomen, dat kun je met geen ander optreden vergelijken.” Met een dampende show vol spectaculaire visuals kreeg hij de grootste kroeg van de stad twee uur lang in beweging.

De vrijdag van Breda Live: Van Ali tot Marco, van Theo tot Fedde (foto's)

BREDA - Breda Live komt vrijdagmiddag rustig op gang. De vrijdamiddagborrel begint aan de late kant. Veel van de bezoekers hebben er duidelijk voor gekozen de werkdag af te maken, dan naar huis te gaan voor een happie eten en pas dan richting het Chasséveld te gaan.

Pagina's