menu

Cultuur

Elfduizend bezoekers voor zonovergoten Nassaudag

BREDA - De tiende editie van de Nassaudag Breda is met bijna elfduizend bezoekers de drukst bezochte editie gebleken. Nog nooit bezochten zoveel mensen de dag waarmee Breda de historische band met de Nassaus toont.

Twintigduizend bezoekers voor Dancetour Breda (de foto's)

BREDA - Met Lil Kleine, Bizzey, Jebroer, Kris Kross Amsterdam, The Partysquad, ChildsPlay, STUK, Ruthless en Giocatori was Dancetour één groot feest. Op het drukste moment stonden er maar liefst 20.000 bezoekers op het Chasséveld, meldt de organisatie.

Grootste Dancetour tot nu toe profiteert maximaal van weer

BREDA - Een heerlijke zon, duizenden liters aan wijn, bacardi en gele rakkers, evenals stampen op de bekende publieksklappers. Dancetour Breda bereikt een nieuwe hoogte qua line-up en verwelkomt daardoor een imponerende mensenmassa.

Bezoekers gaan los tijdens Dancetour in heerlijke zon (video)

BREDA - In de heerlijke zon is Dancetour in volle gang op het Chasséveld in Breda. Duizenden mensen zijn op het gratis festival afgekomen, net zoals andere jaren. Van 13.00 tot 22.00 uur is het feest. De Bredase editie is de grootste van het rondreizende festival. 

Beestenboel in Chassé Cinema met honden bij de film (video)

BREDA - Met je hond naar de film. Welke hondenliefhebber wil dat nou niet? Vrijdagavond kon het bij Chassé Cinema tijdens de film ‘Ilse of dogs’. De uitgekochte zaal zit vol met honden en enthousiaste baasjes. De honden zijn rustig... maar stilzitten valt niet mee.

Pagina's