Directe klachtenlijn voor omwonenden Breda Barst

CENTRUM – De organisatie van Breda Barst neemt de klachten van omwonenden serieus. Daarom is er voor het eerst een rechtstreekse klachtenlijn. Dat meldt het popfestival in een brief aan de buurtbewoners.

De organisatie zegt zich bewust te zijn van bepaalde mate van overlast voor omwonenden. Naast de mogelijkheid klachten te melden bij de milieudienst is er nu dus ook een directere mogelijkheid.

'Het is logisch dat niet iedereen zo’n luidruchtig evenement in de ‘achtertuin’ kan waarderen. Daarom doen we er alles aan om de overlast te minimaliseren', zo schrijft voorzitter van het festival Henry Vorselman.

Bij geluidsoverlast moeten de mensen contact opnemen met de Milieudienst, maar in andere gevallen zijn ook wij aanspreekbaar, meldt Vorselman.

10/09/2010 16:03 - Politiek café Karaktûr: Burgemeester van der Velden 10/09/2010 14:55 - Man slaat ouderlijk huis kort en klein

Er zijn nog geen reacties

Wat is het telefoonnummer en

Wat is het telefoonnummer en e-mailadres van die Milieudienst? Bereikbaar alleen tijdens kantooruren?

Jammer van je ongefundeerde

Jammer van je ongefundeerde vooringenomen reactie. Deze mensen zijn dag en nacht bereikbaar en komen in het holst vd nacht hun bed uit om te meten en te handhaven.

Regionale Milieudienst West-

Regionale Milieudienst West- Brabant telefoon 0165 58 20 00.