Hartje Ginneken 2016, met Pater Moeskroen.
Hartje Ginneken 2016, met Pater Moeskroen. Foto: Wijnand Nijs

Hartje Ginneken trots op komst John West, Miss Montreal, Golden Earring en meer

Door: Wijnand Nijs Cultuur

GINNEKEN - Geheel volgens het inmiddels bekende recept heeft de buurt inmiddels kaarten kunnen aanschaffen voor Hartje Ginneken. Daarmee blijft de organisatie trouw aan de formule: een buurtfeest voor het Ginneken én de rest van de stad. Met dit jaar wederom een line-up vol Nederlandse sterren. Het feest, de derde editie, wordt op 1 september afgesloten door de Golden Earring.

Verder betreden Miss Montreal, John West, Anita Meyer en de succesvolle Kimberly het podium op het Schoolakkerplein. Organisatoren Johan de Vos en Joris Joosen zijn trots: “Het is fantastisch om te zien dat veel mensen uit de omgeving al voor de line up bekend wordt gemaakt kaarten kopen voor dit mooie evenement”, laten de twee weten. “Dat betekent toch dat we voorgaande twee edities iets goeds hebben neergezet. We denken er dit jaar met deze artiesten weer in te slagen om voor iedereen wat wils te bieden.”

Net als afgelopen jaar staat de overgang van de middag naar de avond in het teken van feest in een speciaal Feest Uurtje. “En we openen de dag met een bekende band uit de regio.”

Wie nog geen kaart heeft, kan vanaf deze zaterdag 09.00 uur bestellen. In totaal zijn er 7000 kaarten te koop voor liefhebbers van minimaal 18 jaar oud. De kaarten zijn via de site van Hartje Ginneken verkrijgbaar. De prijzen lopen uiteen van €34,95 voor normale veldkaarten, Golden Circle (€44,95) en VIP (€150). “Voor die laatste categorie heb je de hele dag eten en drinken en een plek waar je met je neus op het podium staat en eigen toiletten,” vult De Vos aan.

Hartje Ginneken vindt plaats op 1 september van 12.00 tot 21.00 uur.