menu

Doornbos-Linie

Agressieve Bredanaar slaat vriendin en agent

BREDA - De politie heeft maandagavond een 44-jarige Bredanaar aangehouden in een woning in de wijk Doornbos-Linie in Breda. De man had kort daarvoor zijn vriendin geslagen en sloeg bij de aanhouding een agent in het gezicht.

Gewapende scooterrijder na achtervolging aangehouden met hasj en coke op zak

BREDA - Na een korte achtervolging is dinsdagavond op de Doornboslaan een 21-jarige Bredanaar aangehouden met cocaïne, hasj en een strafbaar mes op zak. Ook krijgt hij een proces-verbaal voor het rijden zonder rijbewijs, negeren van een stopteken en het rijden door een rood verkeerslicht.

‘Meer samenwerking nodig voor doorgroei live-bands’

BREDA - Breda houdt van cultuur en daarom zijn er genoeg opstapplatformen voor beginnend muzikanten. Dankzij het subsidiepotje van de gemeente kunnen onder andere December Tapes, Most Wanted en Scholieren Band Battle worden gehouden.

Primeur Kellebeek College Breda: Koeling zonder airco

BREDA - Hoe krijg je een schoolgebouw met platte daken koeler in de zomer, zonder dat je daarvoor energievretende én broeikasgas bevattende airco’s installeert? Die vraag stelde Rien Kouters, projectmanager van ROC West-Brabant zich. De oplossing verzon hij zelf.

Viaduct Doornboslaan kost gemeente miljoenen extra

BREDA - De spoorwegonderdoorgang bij de Doornboslaan kost de gemeente in elk geval 3,1 miljoen euro meer dan verwacht. Dat blijkt uit de brief die wethouder Boaz Adank aan de raad stuurde over de slepende kwestie.

Twee mannen opgepakt voor bedrijfsinbraak Kapittelweg

BREDA - In een woning in Riel zijn dinsdag twee mannen aangehouden voor een inbraak in een bedrijfspand in Breda. Het gaat om een 41-jarige man uit Riel en een 44-jarige man uit Tilburg.

Man bestolen en mishandeld tijdens verkeersruzie

BREDA - Een 51-jarige Bredanaar is op maandag 4 december op de Nieuwe Kadijk mishandeld en bestolen tijdens een verkeersruzie. Het slachtoffer zou de dader gewezen hebben op zijn verkeersgedrag. De politie zoekt momenteel getuigen.

‘Reporter zijn geeft kinderen een geweldig gevoel’

BREDA - Lidia van Hooijdonk was een van de genomineerden voor de Bredase Vredesprijs 2017. Zij zet zich al jaren in om kinderen van allerlei achtergronden met elkaar samen te laten werken en een krant, filmpjes en radio te laten maken. “Ik probeer ze een leuke tijd te geven.”

Hennepkwekerij in woning Kleine Doornbos

BREDA - In een woning aan de Kleine Doornbos hebben agenten dinsdagmiddag een hennepkwekerij gevonden. Een persoon is aangehouden.

Pagina's