menu

Economie

Breda zoekt starters voor nieuwe editie Startup Awards

BREDA - Na het succes van twee voorgaande edities reiken Starterslift, Business Coach Breda en de Gemeente Breda ook dit jaar weer een Startup Award en een Community Award uit. Bredase ondernemingen kunnen zich hiervoor inschrijven.

NHTV en NLDA werken aan master Logistiek

BREDA - NHTV en NLDA gaan samen een master logistiek ontwikkelen in Breda. Deze nieuwe opleiding moet voortvloeien uit de Logistics Community Brabant (LCB), die deze woensdag is aangekondigd.

Amphia: Met een nieuw gebouw verandert ook de zorg

BREDA - Hoe bouw je een ziekenhuis dat klaar is voor de komende twintig jaar? Dat was de centrale vraag bij de nieuwbouw én verbouw van Amphia. Met projectdirecteur Vernieuwbouw Jasper Meijer over de bouwplaats.

Ministerie keurt fusie AlleeWonen en WEL goed

BREDA - De fusie van AlleeWonen en Woonstichting Etten-Leur (WEL) komt steeds dichterbij. Zeker nu  minister Ronald Plasterk (Wonen en Rijksdienst) goedkeuring heeft gegeven aan hun fusieplannen.

VVV Breda gaat per oktober op in nieuwe citymarketing

BREDA -  VVV Breda houdt per oktober van dit jaar op te bestaan als zelfstandige organisatie. Het toeristisch bureau gaat op in de nieuwe citymarketingorganisatie die Breda aan het opzetten is.

‘Titel beste Binnenstad kan binnenstad impuls geven’

BREDA - Breda heeft de nominatie voor de titel Beste Binnenstad 2017-2019 te pakken. Eind november wordt duidelijk of de Parel van het Zuiden het wint van Arnhem. Dat zou mooi zijn, zegt Koert Vermeulen van het Ondernemersfonds. “Wat dat levert gegarandeerd extra bezoekers op.”

Bredase familiebedrijven Westenburg en De Keyzer starten nieuw bedrijf

BREDA  - De Bredase familiebedrijven De Keyzer Zekerheid en Westenburg Assurantiën starten 1 januari 2018 gezamenlijk KeyWest Insurance. Bij het bedrijf komen vijftien medewerkers te werken die nu nog voor de afzonderlijke bedrijven actief zijn.

Breda in finale Beste binnenstad

BREDA - Breda is doorgedrongen tot de finale van de verkiezing van Beste Binnenstad. Breda neemt het op tegen Arnhem. 

Karrestraat stroomt vol voor opening Hudson's Bay

BREDA - Even leek het erg rustig te blijven, maar op het laatste moment nam de stroom nieuwsgierigen toch toe. De Karrestraat stroomde dinsdagmorgen tegen 11.00 uur vol voor de opening van warenhuis Hudson's Bay.

Pagina's