menu

Economie

'Tijd voor een stadsbrede enquête over gebruik binnenstad'

BREDA - Al meer dan zestien jaar draait Patrick van Asch mee in de Bredase horeca. De 42-jarige ondernemer heeft inmiddels negen horecazaken onder beheer. De bedoeling is dat dit er elk jaar één meer wordt. Van Asch over ondernemen en de Bredase binnenstad.

Bredaas bedrijf zorgt voor de juiste geur in elk pand

BREDA - Ondernemers weten als geen ander dat een eerste indruk allesbepalend is. Dat gaat van de keuze voor de juiste kleuren en juiste meubels en de manier waarop personeel gasten aanspreekt. “Maar een geur bepaalt écht de eerste indruk”, weet Michel Andeweg van Scentlinq.

Een T-shirt, zeepje en meer buzz: één jaar Hotel Nassau Breda

BREDA - Een jaar geleden opende Hotel Nassau Breda, als vlaggenschip van de Odyssey Hotel Group, zijn deuren aan de Nieuwstraat. General manager Päivi Hagedoorn blikt terug. “Natuurlijk hebben we kinderziekten gehad, maar we mogen tevreden zijn.”

Van Griekenland naar Breda Live…

BREDA - Bart Roelen heeft sinds de eerste editie van Breda Live een bijzondere relatie met het festival. De eigenaar van Unlimited Productions is met zijn bedrijf inmiddels een volwaardig partner. En dat is eigenlijk toeval.

Appartementen en woningen De Werve na zomer in verkoop

BREDA - Huize de Werve in het Ginneken wacht een nieuwe toekomst. Nadat Surplus een jaar geleden stopte met de zorgverlening in het complex, maakte ontwikkelaar Maas-Jacobs nieuwe plannen.

Pagina's