menu

Economie

Breda Gelijk verbaasd over eetkraam op invalideparkeerplaatsen

BREDA - Breda Gelijk is verbaasd over de plaatsing van een eetkraam op de invalideparkeerplaatsen op de hoek van de Kraanstraat-Vismarkt. “Je bent als stad zo bezig met toegankelijkheid en dat gebeurt dit”, stelt bestuurslid Marcel Brans.

‘Binnen drie tot vijf jaar woningen op Kerry-terrein’

BREDA - 250 tot 300 betaalbare woningen denken projectontwikkelaars NBU en Maas-Jacobs te kunnen bouwen op het terrein van de voormalige Nibb-it-fabriek. De regionale ontwikkelaars hebben samen het terrein gekocht van de Ierse eigenaar Kerry.

BRO: Geen ruimte voor winkels op P5 NAC

BREDA - Onderzoeksbureau BRO ziet geen ruimte voor winkels op P5 bij NAC. Dat blijkt uit het rapport dat wethouder Boaz Adank deze dinsdag naar de gemeenteraad heeft gestuurd.

Nieuwe eigenaar voormalig T-Mobile-pand

BREDA - Het voormalige T-Mobile-pand op de hoek van de noordelijke rondweg en de Oosterhoutseweg krijgt een nieuwe bestemming. Het pand is sinds kort eigendom van de Bredase vastgoedonderneming Bond Concepts.

Zó komt de nieuwe winkel in het oude Zara-pand eruit te zien

BREDA – Het is de bedoeling dat we in juni kunnen shoppen bij de nieuwe winkel op de hoek van de Karnemelkstraat en Eindstraat: Distrikt Nørrebro. De bouw is net begonnen, maar hoe komt het pand er eigenlijk uit te zien?

Pagina's