menu

Ginneken

‘t Klapcot keert terug met carnaval

BREDA - ‘t Klapcot keert terug met carnaval. Het befaamde café aan de Haven heeft tijdelijk onderdak gevonden in Café het Ginneken op 10 februari. En al is het eenmalig, Klapcotter van eerste uur Kees Brunia, ziet genoeg animo.

‘Wat kost tunnel Zuidelijke Rondweg?’

BREDA - Wat kost het aanleggen van de Zuidelijke Rondweg in een tunnel? Die en nog meer dan 30 andere vragen stelden raadsleden donderdagavond tijdens een nieuwe sessie over de aanpak van de verkeersader.

Nieuwe politieke beweging zoekt raadsleden in de kroeg

BREDA - De nieuwe politieke beweging Volmondig Ja gaat op zoek naar Bredanaars die namens de partij op de kandidatenlijst willen. De zoektocht start deze woensdag in de kroeg met een informatieavond.

Nieuw ontwerp doorstroming Zuidelijke Rondweg definitief

BREDA - Het ontwerp dat de doorstroming op de Zuidelijke Rondweg moet bevorderen is definitief. De werkzaamheden tussen de Baronielaan en de Graaf Hendrik III Laan gaan naar verwachting in mei 2018 van start. 

Vermiste 17-jarige jongen is ongedeerd thuis

BREDA - De 17-jarige jongen uit Oosterhout naar wie zondagavond onder meer met een politiehelikopter werd gezocht bij het Mastbos en de Haagse Beemden, is veilig thuis. Dat laat de politie met een Burgernetbericht weten deze maandagochtend.

(meer volgt).

Na 18 jaar komt er een einde aan poppentheater MUZIPO

BREDA - Poppentheater MUZIPO in Breda sluit na ruim 18 jaar definitief de deuren. Na het plotselinge overlijden van Laurens van Vugt, de drijvende kracht achter het theater, besloten bestuur en medewerkers dat het theater niet in de huidige vorm kan voortbestaan.

Joop Brugel Woondesign laat al 20 jaar woondromen uitkomen

(advertorial) - De herfst en winter zijn in aantocht, het jaargetijde waarin we meer binnen leven. Voor Joop en Linda Brugel van Joop Brugel Woondesign zijn dit razend drukke maanden. Al twee decennia verzorgt Joop Brugel Woondesign voor hun klanten de complete woninginrichting.

Pagina's