menu

Ginneken

Na 18 jaar komt er een einde aan poppentheater MUZIPO

BREDA - Poppentheater MUZIPO in Breda sluit na ruim 18 jaar definitief de deuren. Na het plotselinge overlijden van Laurens van Vugt, de drijvende kracht achter het theater, besloten bestuur en medewerkers dat het theater niet in de huidige vorm kan voortbestaan.

Joop Brugel Woondesign laat al 20 jaar woondromen uitkomen

(advertorial) - De herfst en winter zijn in aantocht, het jaargetijde waarin we meer binnen leven. Voor Joop en Linda Brugel van Joop Brugel Woondesign zijn dit razend drukke maanden. Al twee decennia verzorgt Joop Brugel Woondesign voor hun klanten de complete woninginrichting.

Regen bijzondere extraatje Hartje Ginneken (foto's)

GINNEKEN - Een regenbui die in korte tijd je evenemententerrein omtovert tot een waterpretpark. Je zou zeggen dat het de nachtmerrie is van elke organisator. Johan de Vos van Hartje Ginneken genoot echter.

Ginneken geniet van Hartje Ginneken (foto's)

GINNEKEN - Ginneken geniet van de tweede editie van Hartje Ginneken. Net als afgelopen jaar heeft het uit de kluiten gegroeide buurtfeest wederom vier grote Nederlandse acts weten te strikken.

Bekende Bredanaar Bar keert terug tijdens Hartje Ginneken

GINNEKEN - Tijdens de eerste editie van Hartje Ginneken kon het zomaar zijn dat voetbaltrainer Robert Maaskant, burgemeester Paul Depla of ondernemer Aad Ouborg een biertje voor je tapten. De opbrengst van deze BBB ging naar Stichting Comité Ginneken, voor de Sinterklaasintocht.

Glimlach als publiekstrekker tijdens Braderie Ginneken (foto's)

GINNEKEN - Ontstaan als reactie op het verdwijnen - in elk geval dit jaar - van het Nederlands meezingfestival Tranen van Van Cooth: de Glimlach van Breda. Niet in het centrum, maar in het Ginneken, wel op de laatste zondag van augustus.

Koeien maken wandelingetje door Ginneken in Breda

BREDA – De koeien die normaliter langs de Mark in Breda lopen, hebben zaterdagmiddag voor opschudding gezorgd in het Ginneken. Ze ontsnapten en werden ontdekt door mensen die terug kwamen van de braderie in het Ginneken.

Rennende elfjes met een lampje tijdens LEDs Go (foto's)

GINNEKEN - Dansende lichtjes die als vuurvliegjes van een afstandje steeds dichterbij komen. In groepjes, soms met twee en een enkeling alleen. Het zijn geen vuurvliegjes, maar hardlopers. En omdat ze meedoen aan de tweede editie van LEDs Go vanaf de Ginnekenmarkt hebben ze een lichtje.

Pagina's