menu

Ginneken

Bredase kunstenares opent Reizend Museum

BREDA - De bekende Bredase kunstenares Kathalijne Hes opent zondag 11 maart een zogeheten Reizend Museum aan de Ginnekenmarkt in Breda. Een primeur.

Maak kans op eerste kaarten Hartje Ginneken

GINNEKEN - 1 september komt Hartje Ginneken terug naar het Schoolakkerplein. De line-up is niet nog bekend, maar organisatoren, Joris Joosen en Johan de Vos beloven een line-up als afgelopen jaren. Toen kwamen artiesten als Guus Meeuwis, De Dijk en Jan Smit naar het Ginneken.

Schaatsen op natuurijs in Breda: IJsvermaak open vanaf 11.00 uur

BREDA - Met zo’n twaalf bestuursleden en vrijwilligers staat IJsvermaak klaar om vanaf 11.00 uur de abonnementshouders te ontvangen op de schaatsbaan aan de Bouvignelaan. “Voor het eerst in vijf jaar”, laat een opgetogen bestuurslid Henny Koenraads weten.

Bomen in Baronielaan verdwenen: Waarom?

BREDA - De herinrichting van de Baronielaan is maandagmorgen begonnen. Hiervoor worden 39, veelal zieke, kastanjebomen uit het straatbeeld gehaald. Nu is het even kaal. 

Schaatsen bij IJsvermaak Breda? Met héél veel geluk op donderdag

BREDA - Bij de eerste berichten dat het een lange tijd gaat vriezen, zijn de eerste paar schaatsen al uit het vet gehaald. Maar dat kan iets te enthousiast zijn. “We weten nog helemaal niet of we kunnen schaatsen”, zegt Henny Koenraads van Vereniging Ijsvermaak Breda.

Nog even duimen om te kunnen schaatsen bij IJsvermaak

BREDA - Schaatsliefhebbers moeten nog even geduld hebben. Het ijs bij IJsvermaak is nog niet goed genoeg om op te schaatsen. De dikte van het ijs was zondagochtend 25 februari net geen 2 centimeter.

Ginnekenweg krijgt met By Roots shared dining restaurant

BREDA - De Ginnekenweg krijgt een nieuw restaurant. Mediterraans restaurant By Roots opent midden april haar deuren aan Ginnekenweg 16. Eigenaar Roelf de Bruijne wil gasten op een leuke manier kennis laten maken met gezond eten.

Pagina's