menu

Haagse Beemden

Debatteren voor 13 man, win je daar nou de verkiezingen mee?

HAAGSE BEEMDEN - Er zitten 46 mensen in het zaaltje van woonzorgcentrum Heksenwiel. Een paar thermoskannen koffie, plastic krukjes voor hen die te laat waren voor een stoel. Dertien politici staan. Netjes op een rij te wachten ze tot ze iets mogen zeggen.

Optocht Giegeldonk leutig wijkfeest (foto’s)

BREDA – ´Laot oe nie strikke,´ is het motto van het carnaval in het Giegeldonkse rijk. In vele creatieve uitingen werd dat in de optocht aan de dag gelegd. Achttien creaties, individueel en in groepsverband, lieten zien hoe je eruit kan zien als je gestrikt wordt of gestrikt bent.

Bestuurder wijkt uit voor kat, maar raakt boom

HAAGSE BEEMDEN - Een bestuurder van een stationwagen heeft deze morgen zijn auto met flinke vaart tegen een boom aan de Emerparklaan geparkeerd. De man week uit voor een kat, laat de politie op Facebook weten.

Helikopter hangt boven Haagse Beemden

HAAGSE BEEMDEN - Een helikopter hangt al sinds ongeveer 17.30 uur boven de Haagse Beemden. Het is onduidelijk waarvoor de heli wordt ingezet. Het lijkt te gaan om een politiehelikopter.

‘Verbouwing Heksenwiel voor zomer klaar’

BREDA - Winkelcentrum Heksenwiel staat de komende maanden stapsgewijs ‘in de steigers’. Naast minder ingrijpende werkzaamheden, die al medio december startten, volgt ook de uitbreiding van de Albert Heijn, zodra Ahold een krabbel zet. Het werk moet voor de zomer klaar zijn.

Pagina's