menu

Heusdenhout

Tweetal op heterdaad aangehouden na inbraak in Albert Heijn in Breda

BREDA - De politie heeft maandagnacht twee mannen op heterdaad betrapt tijdens een inbraak in de Albert Heijn aan de Bisschopshoeve in Breda. Een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 28-jarige man uit Breda zijn aangehouden.

SP komt in actie: ‘De Heerbaan is geen racebaan’

BREDA - Ongelukken op de Heerbaan komen regelmatig voor. De snelheidslimiet van 50 km/u blijkt in vele gevallen niet voldoende om racebaantafarelen te voorkomen. De ongevallen met zwaar letsel maken omwonenden bezorgd.

BHV Push huldigt Europees kampioenen

BREDA - BHV Push huldigt zaterdag oud-spelers Malou Pheninckx, Floris Wortelboer en Joep de Mol voor hun prestaties tijdens het Europees kampioenschap hockey afgelopen augustus in Amsterdam.

'Real Human Bodies toont illegale Chinese lichamen’

BREDA - De geplastineerde lichamen die deze week in Breda tentoongesteld worden zouden niet afkomstig zijn uit Amerika, maar uit China. En de lichamen zouden niet ter beschikking zijn gesteld aan de wetenschap, maar verkocht door de Chinese staat.

Dronken Vlissinger veroorzaakt aanrijding op Nieuwe Kadijk

BREDA - Een 69-jarige man uit Vlissingen heeft dinsdag rond 14.20 uur een aandrijding veroorzaakt op de kruising Nieuwe Kadijk - Tilburgseweg. De man werd na de aanrijding betrapt op het rijden onder invloed in een auto.

Bredaas zevental helpt Nederland aan Europese hockeytitel 45+

Finale tegen Engeland geëindigd in 6-1, 2-1 met rust. Bredase spelersinbreng van Douwe Weerstra, Tijn van de Reijt, Anton Maas (C), Koen Dankers en Diederick Brüning (niet op foto) van BH & BC Breda, Bart Willems van Zwart-Wit en Hans Verhoeven van BHV Push.

Rondreizende tentoonstelling met dode lichamen naar Breda

BREDA - Hoe ziet een lichaam er van binnen uit? Waar zitten welke spieren en waar de organen? Wie dat eens echt van dichtbij wil bekijken kan binnenkort terecht in Breda. De rondreizende tentoonstelling Real Human Bodies staat vier dagen in Hotel Brabant.

Zo fiets je door fietsstraat Heusdenhoutsestraat (video)

BREDA - De Heusdenhoutsestraat is omgevormd tot de derde fietsstraat van Breda. De werkzaamheden aan de herinrichting zijn iets meer dan een week geleden afgerond. Fietsers hebben nu voorrang op de rijbaan, die gescheiden is door een licht verhoogde middengeleider. De reacties?

Zomerpretpakketten voor Bredase kinderen

BREDA - Het Nationaal Fonds Kinderhulp heeft deze week ook in Breda  ‘Zomerpretpakketten’ uitgedeeld. Wethouder Patrick van Lunteren deelde  bij Sportpark De Lage Kant Noord de eerste pakketten uit.

Pagina's