menu

Heuvel

Bredanaar rijdt in op verkeersregelaar

BREDA - Een man uit Breda is woensdagmiddag ingereden op een verkeersregelaar op de kruising Dr. Struyckenstraat en de Oranjeboomstraat. Hij reed daarna door. Een agent zag het gebeuren en zette de achtervolging in.

Spoedkap bomen Heuvelstraat vanwege omwaaigevaar

HEUVEL - De gemeente Breda kapt met spoed tien bomen aan de Heuvelstraat. De bomen blijken volgens de gemeente niet goed geworteld en kunnen omwaaien. Twee bomen zijn al omgewaaid.

Invallen leveren ruim half miljoen euro aan drugs op

BREDA - Bij de invallen naar aanleiding van een grootscheeps drugsonderzoek,  dinsdag in Breda en Heesch, zijn drugs ter waarde van ruim een half miljoen euro in beslag genomen.

Bredaas bedrijf zorgt voor de juiste geur in elk pand

BREDA - Ondernemers weten als geen ander dat een eerste indruk allesbepalend is. Dat gaat van de keuze voor de juiste kleuren en juiste meubels en de manier waarop personeel gasten aanspreekt. “Maar een geur bepaalt écht de eerste indruk”, weet Michel Andeweg van Scentlinq.

Café gedwongen dicht na overtredingen

BREDA - Café De Nieuwe Hoeck aan de Oranjeboomstraat 117 moet gedwongen een week dicht. Dat heeft de burgemeester besloten. De gedwongen sluiting geldt vanaf deze donderdag.

Pagina's