menu

Hoge Vucht

‘Bezoek koningspaar aan buurttuin hoogtepunt van het jaar’

BREDA - Wat waren de Bredase verhalen van 2017? BredaVandaag blikt samen met mensen uit het nieuws terug op het jaar. Rombout Kerremans van Betrokken Ondernemers Breda vertelt over het bezoek van koning Willem-Alexander en koningin Maxima tijdens BredaDoet in maart.

‘Buurthuis Geeren-Noord is springlevend’

BREDA - In en rondom het buurthuis Geeren-Noord is het deze zaterdag feest. Dan wordt het 35-jarig bestaan gevierd met een buurtfeest. Het buurthuis, een jaar geleden op sterven na dood, is springlevend.

Door Henk Ketelaar

Zoektocht naar getuigen brandstichting auto's

HOGE VUCHT - De politie is op zoek naar mensen die iets gezien hebben van de vermoedelijke brandstichting aan twee auto's in de Wuustwezelstraat. De politie ontving zondagochtend rond 05.30 uur een melding van twee brandende auto’s. 

Arrestant bespuugt en beledigt agent

BREDA - Een 32-jarige arrestant uit Oudenbosch heeft maandag rond 16.30 uur op de Wensel van Coberghstraat een agent in zijn gezicht gespuugd en beledigd.

‘School is om te leren, het is geen maatschappelijk vangnet’

BREDA - Mogelijk komt de beste leraar dit jaar uit Breda. Iwan Donkers, docent aan het Vitalis College, is een van de drie genomineerden voor de verkiezing van leraar van het jaar 2017. “In contact staan met mensen en ze iets kunnen aanleren is het leukste dat er is, vertelt de kanshebber.”

Pagina's