menu

Mastbos

Clubliefde vrijwilligers houdt AV Sprint draaiende

BREDA - Het 75-jarig bestaan van AV Sprint is eigenlijk de kroon op het werk van de vele vrijwilligers die in de loop van de tijd de club hebben gediend. Het is vooral de clubliefde die de vereniging draaiende houdt.

75 jaar Sprint: Graven naar de geschiedenis

BREDA - Atletiekvereniging Sprint is in de donkere dagen van de Tweede Wereldoorlog opgericht, 14 november 1942. De eerste baantjes werden gelopen niet ver van de plek waar AV Sprint nu haar hypermoderne accommodatie heeft.

Wanneer het een aflevering van CSI zou zijn geweest dan zou er al lang een dikke supercomputer aan het werk gezet zijn om de zogenaamde Mastbos-aanrander op te sporen en op te pakken. Maar het is geen CSI, het is gewoon Breda.

Politie plukt naakte fietser uit Mastbos

MASTBOS - De politie heeft donderdagmiddag een man aangehouden in het Mastbos die daar naakt rondfietste. Hij zou dit al vaker gedaan hebben.

‘s Ochtends in het bos: hardlopen of wegrennen?

BREDA - De vrouw die afgelopen zaterdagochtend tijdens het hardlopen in het Mastbos is aangerand, probeert nu andere hardloopsters te waarschuwen. Want is het nog wel veilig om op rustige tijdstippen als vrouw in je eentje te gaan hardlopen in een bos?

Aanranding hardloopster Mastbos: geen nieuwe tips

BREDA - De politie heeft nog geen tips gehad naar aanleiding van de poging tot aanranding zaterdagochtend in het Mastbos. Rond 7.30 uur werd een hardloopster belaagd door een onbekende man op de Lange Dreef in het bos.  

Bredase weet aanrander in Mastbos bijtend af te schudden

BREDA - Een Bredase hardloopster beleefde zaterdagmorgen in alle vroegte de schrik van haar leven. Nauwelijks op pad in het Mastbos werd ze door een onbekende man vastgegrepen. Ze wist te ontsnappen. “Ik heb tot bloedens toe in zijn hand gebeten”, vertelt de geschrokken Bredase.

Zorgen politiek om plannen Outdoor Brabant bij Klokkenberg

BREDA - De fracties van GroenLinks en SP zijn sceptisch over het idee van Outdoor Brabant om het paardensportevenement eventueel te verplaatsen naar terreinen bij de Klokkenberg. De fracties vragen zich af of het evenement daar wel thuishoort.

Pagina's