menu

Mastbos

Laatste en eerste kans: Schaatsen op ven in Mastbos

BREDA - Eerder in de week was het een enkele waaghals die voorzichtig langs de randen van het riet over het ven in het Mastbos zoefde, inmiddels durven iets meer schaatsers het aan.

Honderden door de modder in Mastbos

MASTBOS - Honderden gingen door de modder in het Mastbos. Dat deden zijn zondag 28 januari als deelnemers van de Mastboscross.

Vier losse vuurhaarden in en rond natuurgebied Mastbos

MASTBOS - In en rond het Mastbos in Breda waren er vier losse vuruhaarden. Er zijn twee brandweervoertuigen ter plekke om de vuurhaarden te bestrijden.

Inmiddels zijn ze alle vier vuurhaarden in het natuurgebied uit. De boswachters controleren de schade. 

Twee bestuurders in overtreding bij alcoholcontrole Rijsbergseweg

BREDA/PRINSENBEEK - Op vrijdagavond 26 januari is er tussen 21.00 en 24.00 uur een alcoholcontrole gehouden aan de Rijsbergseweg in Breda. Hierbij hebben ongeveer vierhonderd bestuurders moeten blazen. Daarvan waren twee bestuurders in overtreding. 

BOM investeert in Bredaas Forza Refurbished

BREDA – De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij investeert een onbekend bedrag in het Bredase Forza Refurbished. Het bedrijf,  aanbieder van gereviseerde iPhones en andere Apple devices, gebruikt de investering om groei te versterken.

En de ster gaat weer naar… Restaurant Wolfslaar

BREDA - Het is inmiddels traditie tijdens de jaarlijkse bekendmaking van de Michelinsterren: Wolfslaar 1 ster. Sinds 2005 valt het restaurant van eigenaar Ton Pinxten in de prijzen. “Het is geen verrassing, maar een paar dagen van tevoren zit je toch even onrustig op je stoel.”

De Klokkenberg ziet de toekomst weer liggen

BREDA - Je ziet hem pas als je een beetje op hoogte bent in De Klokkenberg: de toekomst. Letterlijk, vanaf de tweede verdieping of uit een van de torens. Ontwikkelaar Richard Schul wijst hem aan, een tientallen meters lange pijl in het weiland. Een pijl die vooruit wijst.

Clubliefde vrijwilligers houdt AV Sprint draaiende

BREDA - Het 75-jarig bestaan van AV Sprint is eigenlijk de kroon op het werk van de vele vrijwilligers die in de loop van de tijd de club hebben gediend. Het is vooral de clubliefde die de vereniging draaiende houdt.

Pagina's