menu

Mastbos

Vier losse vuurhaarden in en rond natuurgebied Mastbos

MASTBOS - In en rond het Mastbos in Breda waren er vier losse vuruhaarden. Er zijn twee brandweervoertuigen ter plekke om de vuurhaarden te bestrijden.

Inmiddels zijn ze alle vier vuurhaarden in het natuurgebied uit. De boswachters controleren de schade. 

Twee bestuurders in overtreding bij alcoholcontrole Rijsbergseweg

BREDA/PRINSENBEEK - Op vrijdagavond 26 januari is er tussen 21.00 en 24.00 uur een alcoholcontrole gehouden aan de Rijsbergseweg in Breda. Hierbij hebben ongeveer vierhonderd bestuurders moeten blazen. Daarvan waren twee bestuurders in overtreding. 

BOM investeert in Bredaas Forza Refurbished

BREDA – De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij investeert een onbekend bedrag in het Bredase Forza Refurbished. Het bedrijf,  aanbieder van gereviseerde iPhones en andere Apple devices, gebruikt de investering om groei te versterken.

En de ster gaat weer naar… Restaurant Wolfslaar

BREDA - Het is inmiddels traditie tijdens de jaarlijkse bekendmaking van de Michelinsterren: Wolfslaar 1 ster. Sinds 2005 valt het restaurant van eigenaar Ton Pinxten in de prijzen. “Het is geen verrassing, maar een paar dagen van tevoren zit je toch even onrustig op je stoel.”

De Klokkenberg ziet de toekomst weer liggen

BREDA - Je ziet hem pas als je een beetje op hoogte bent in De Klokkenberg: de toekomst. Letterlijk, vanaf de tweede verdieping of uit een van de torens. Ontwikkelaar Richard Schul wijst hem aan, een tientallen meters lange pijl in het weiland. Een pijl die vooruit wijst.

Clubliefde vrijwilligers houdt AV Sprint draaiende

BREDA - Het 75-jarig bestaan van AV Sprint is eigenlijk de kroon op het werk van de vele vrijwilligers die in de loop van de tijd de club hebben gediend. Het is vooral de clubliefde die de vereniging draaiende houdt.

75 jaar Sprint: Graven naar de geschiedenis

BREDA - Atletiekvereniging Sprint is in de donkere dagen van de Tweede Wereldoorlog opgericht, 14 november 1942. De eerste baantjes werden gelopen niet ver van de plek waar AV Sprint nu haar hypermoderne accommodatie heeft.

Wanneer het een aflevering van CSI zou zijn geweest dan zou er al lang een dikke supercomputer aan het werk gezet zijn om de zogenaamde Mastbos-aanrander op te sporen en op te pakken. Maar het is geen CSI, het is gewoon Breda.

Pagina's