menu

Politie

13000 hennepstekken in loods Terheijdenseweg

BREDA - Bij een inval in drie loodsen en een bedrijf aan de Terheijdenseweg en de Nieuwe Bredase Baan zijn disndag in totaal zes personen aangehouden op verdenking van het handelen in hennepstekken.

Man sticht brand op eigen balkon

BREDA - Een 53-jarige man die in de nacht van maandag op dinsdag brand op zijn balkon had gesticht, is door de de politie aangehouden. Dat gebeurde in een pand aan de Oude Vest.

Bredanaar (18) samen met twee Oosterhouters van weg geplukt

BREDA/OOSTERHOUT - Een 18-jarige Bredanaar is samen met een 18- en een 19-jarige Oosterhouter aangehouden bij tankstation Galgeveld langs de A27. De drie zaten in een auto die met valse gestolen kentekenplaten reed. Ze worden verdacht van heling.

Auto kwijt na kapotte koplamp

BREDA - Een 22-jarige Bredanaar reed in de nacht van zondag op maandag tegen de lamp. De man trok met zijn auto de belangstelling van de politie vanwege een kapotte koplamp.

Lekkende vaten drugsafval in woonwijk Bavel

BAVEL - In de Mariastraat in Bavel is zaterdagmiddag een vrachtwagen aangetroffen met enkele lekkende vaten drugsafval. De hulpdiensten zijn onderweg, aldus de politie. "Brandweer gaat meten."

Hennepplantages in Prinsenbeek en Breda geruimd

PRINSENBEEK/BREDA - De politie heeft dinsdag in Prinsenbeek en Breda in totaal drie hennepplantages opgerold. In een pand aan de Meester Bierensweg in Prinsenbeek werden 293 moederplanten en 338 stekken aangetroffen. Er is één verdachte aangehouden.

Update: Vijftien tips in zaak gewelddadige dood Peter van der Linde

BREDA - De politie heeft inmiddels vijftien tips binnen gekregen in de zaak van de gewelddadige dood van Peter van der Linde. De 60-jarige Bredanaar werd afgelopen vrijdag aan de Lunetstraat door een nog onbekend persoon op straat doodgeschoten.

Pagina's