menu

Politie

Onderzoek naar overlijden persoon op Poolseweg

BREDA - De politie is woensdag aan het begin van de middag bezig met een onderzoek naar de doodsoorzaak van een persoon.  Die overleed ondanks een reanimatiepoging en  behandeldeling door personeel van de traumaheli. 

Dode en zwaargewonde bij ongeval op Claudius Prinsenlaan (update)

BREDA - Bij een ongeval op de Claudius Prinsenlaan is woensdagochtend een persoon om het leven gekomen, een ander raakte zwaargewond. Het ongeval gebeurde woensdagochtend rond 04.20 uur. De auto raakte op de Claudius Prinsenlaan van de weg en kwam tegen een boom.

Politie zoekt eigenaar zwaargewonde kat na aanrijding

PRINSENBEEK - De politie is met spoed op zoek naar de eigenaar van de kat op de foto. Deze is maandagochtend rond 11.00 uur aangereden door een personenauto op de Mr. Bierensweg in Prinsenbeek. Dat meldt Politieteam Markdal op Facebook. 

Twee Roemeense mannen aangehouden op parkeerterrein Hazeldonk

BREDA - Op de parkeerplaats bij Hazeldonk zijn maandagochtend 21 mei rond 04.30 uur twee Roemeense mannen opgepakt voor poging tot diefstal. Het duo van 25 en 35 jaar heeft waarschijnlijk geprobeerd spullen te stelen van vrachtwagens.

Zeven personen aangehouden tijdens Dancetour

BREDA - Tijdens Dancetour op het Chasséveld, waar zondag 20 mei zo'n twintigduizend bezoekers op af kwamen, zijn zeven personen aangehouden.

De redenen hiervoor zijn onder andere openbare dronkenschap, mishandeling en drugs- en wapenbezit. 

 

A16 bij knooppunt Klaverpolder dicht na ongeluk

BREDA - De A16 bij knooppunt Klaverpolder is dicht in de richting van Breda nadat daar zondag 20 mei een ongeluk rond 18.25 uur is gebeurd. Dat meldt Rijkswaterstaat Verkeersinformatie op twitter.

Vier aanhoudingen na vondst 2,5 kilo harddrugs in auto

BREDA - Bij een grote controle op grensovergang Hazeldonk zijn donderdag vier Fransen aangehouden. Zij hadden in totaal 2,5 kilo harddrugs bij zich. Tijdens de actie werden in totaal 60 voertuigen gecontroleerd door verschillende diensten uit België en Nederland.

Pagina's