menu

Politie

Dronken Bredanaar krijgt boete na valse 112-melding

BREDA - De officier van justitie heeft een boete opgelegd aan een 50-jarige man uit Breda nadat hij zondagnacht in dronken toestand het alarmnummer belde met een valse melding.

Het maken van de valse melding bij 112 kostte de man 250 euro.

 

PvdA wil pop-up politiebureau na schietpartijen

BREDA - Een bewogen week getekend met veel geweldsmisdrijven was het voor Breda. Reden voor PvdA Breda om te pleiten voor een pop-up-politiebureau, opdat meldingen van misstanden sneller gedaan kunnen worden en er slagvaardig opgetreden kan worden.

Hennepoogst Bredase politie: 241 plantjes en 5 kilo toppen

BREDA - Bij een regionale hennepruimdag heeft de politie woensdag elf kwekerijen in de regio geruimd. In Breda troffen de agenten in de Meulebeekstraat 241 planten aan. In de Fatimastraat werd 5 kilo henneptoppen gevonden. 

Twee fietsendieven op heterdaad betrapt bij Station Breda

BREDA - Twee fietsendieven zijn woensdagavond op het Stationsplein in Breda opgepakt. De twee Poolse mannen van 19 en 20 jaar stonden aan wat fietsen te rommelen.

Een alerte getuige belde de politie die het duo op heterdaad betrapte en ze meteen kon aanhouden.

 

Achtervolging Speelhuislaan: meerdere auto's total loss

BREDA - De Speelhuislaan is vannacht op 11 januari rond 2.00 uur het toneel geweest van een wilde achtervolging. Die achtervolging eindigde uiteindelijk met flinke schade, meerdere auto's raakten daarbij total loss. Het zou gaan om een autodief.

Pagina's