menu

Politie

Man op Minderbroedersstraat opgepakt met harddrugs op zak

BREDA – Een 22-jarige man is vrijdagnacht aangehouden met harddrugs op zak aan de Minderbroedersstraat in Breda. Twee bikers van de politie zagen rond 01.00 uur twee mannen staan, waarvan één opvallend gedrag vertoonde. 

Traumaheli landt bij ongeval A16 Prinsenbeek; een zwaargewonde

PRINSENBEEK - Op de A16 bij Prinsenbeek is dinsdagavond een ongeval gebeurd. Een automobilist is achterop een vrachtwagen gereden. De hulpdiensten zijn ter plaatse. De traumaheli landde even na 22.30 uur om hulp te verlenen aan het slachtoffer.

86-jarige Bredase slachtoffer babbeltruc

ZANDBERG - Opnieuw is een hoogbejaarde vrouw het slachtoffer geworden van babbeldief. Een 86-jarige vrouw uit de wijk Zandberg is vrijdagochtend bestolen door een mannelijke dief die zich met een smoes bij haar binnen wist te praten.

Twee aanhoudingen in Breda na vondst 3800 kilo cocaïne

 BREDA - Na de onderschepping van 3800 kilo cocaïne in de haven van Antwerpen heeft de politie maandag in Breda twee mannen aangehouden bij de container waarin de drugs verstopt zat. Het gaat om een 56-jarige man uit Oosterhout en een 39-jarige man uit Roosendaal.

Zwaar ongeval A58 Breda; drie gewonden; weg dicht

BREDA - De A58 bij Breda is afgelsoten na een ongeluk met vijf voertuigen. Het ongeval gebeurde aan het begin van de middag in de richting van Tilburg  op knooppunt Sint Annabosch.

Pagina's