Afbeelding
Foto: Guido van der Kroef

Update: Verdachten drugspand Lindestraat langer vast

Door: Bregje Kop Politie

Anonieme tips leidden naar het vermoeden dat het om een drugspand zou gaan. De politie meldde dat zij aanvankelijk veel moeite moesten doen om het pand binnen te kunnen. De deur werd geforceerd toen de bewoner weigerde de deur te openen. Het huis werd hierna doorzocht. De politie trof een grote hoeveelheid gestolen goederen en drugs aan. Het zou gaan om handelshoeveelheden cocaïne en hennep, verder vonden zij een bus traangas. In de achtertuin had de bewoner een illegale hoeveelheid hennepplanten staan. 

BREDA - De rechter-commissaris heeft zojuist besloten dat de twee verdachten van het drugspand aan de Lindestraat langer vast blijven zitten. Woensdag werden tijdens een inval drugs en gestolen goederen aangetroffen. Burgemeester Depla overweegt om het pand te sluiten. 

Twee aanhoudingen
De 56-jarige bewoner en een 57-jarige plaatsgenoot werden allebei aangehouden. De laatste zou ook gezocht worden in verband met een andere drugszaak. De mannen zijn gearresteerd en meegenomen voor verder verhoor en onderzoek.