Afbeelding
Foto: Politie

Overval Albert Heijn Heksenwiel maandag in Bureau Brabant

Door: Peter Houtepen Politie

BREDA - Voor het opsporingsprogramma Bureau Brabant bij Omroep Brabant van maandag 25 maart zijn woensdag opnamen gemaakt bij winkelcentrum Heksenwiel in de Haagse Beemden in verband met de overval die vorig jaar november plaatsvond op het filiaal van Albert Heijn.

Op zondagavond 11 november overviel een man met een mes de supermarkt aan de Heksenwaag. De dader dreigde kort voor sluitingstijd het aanwezige personeel met een mes, maakte een geldbedrag buit en vluchtte daarna in de richting van de Keislagen. Er raakte niemand gewond.

Kort na de overval werd een persoon aangehouden door de politie, maar nader onderzoek wees uit dat dit niet de dader was. De overvaller zou een getinte man zijn van circa 20 jaar oud. Hij droeg een donkere jas met een muts en sjaal. Ook had hij een sporttas bij zich. De overval is op beveiligingsbeelden vastgelegd. 

De eerste uitzending van Bureau Brabant op maandag 25 maart is om 18.00 uur. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot de volgende dag 17.00 uur.

De politie is druk bezig met het onderzoek.