menu

Princenhage

Mishandeling met honkbalknuppel in Opsporing Verzocht

BREDA - De mishandeling met een honkbalknuppel van een Bredanaar komt dinsdagavond aan bod in Opsporing Verzocht. De man parkeerde op 10 augustus in de avond  zijn auto vlakbij zijn huis in Princenhage.

Dansorkest LaBanda: ‘Muziek van Glenn Miller is tijdloos’

BREDA - De oorsprong van La Banda ligt bij de HKI-Kunstzijdefabriek. Daar ontstond een bedrijfsorkest, dat langzaam maar zeker uitgroeide tot dansorkest La Banda. En nu, vijftig jaar later, viert dit orkest zondag in gemeenschapshuis De Koe in Princenhage zijn 50-jarig jubileum.

In de nieuwe wijk Remise rijden de verhuiswagens af en aan

BREDA - Achter de Mastbosstraat en het voormalige kantoor van de BBA in Princenhage is het een drukte van belang. Zestig nieuwe woningen hebben de plaats ingenomen van de vroegere tram- en busremise. De eerste bewoners hebben inmiddels hun intrek genomen bij Remise Breda.

Westpoort Vastgoed koopt voormalig kantoor Imtech

BREDA - Westpoort Vastgoed van de Bredase vastgoedinvesteerder Arie Roobol heeft het voormalige kantoor van Imtech aan de Princenhagelaan 11 in Breda gekocht. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt.

Ook officiële status voor Bredase Van Gogh monumenten

BREDA - 39 locaties in Brabant staan vanaf 30 oktober officieel bekend als Van Gogh monument. In Breda wordt de status onder andere toegekend aan de graven van de grootvader en grootmoeder van Van Gogh en zijn oom Cent op begraafplaats Haagveld, en Villa Mertersem in Princenhage.

Wernhouts installatiebedrijf Van den Buijs naar Rithmeesterpark

BREDA - Het Bredase bedrijventerreinen Rithmeesterpark kan wederom een nieuwe bewoner verwelkomen. VdBuijsInstall uit Wernhout, met een Sanidrõme showroom aan de Wernhoutseweg én de vorig jaar overgenomen showroom en werkplaats van Bart Bakx in Zundert, verhuist begin 2019 naar Breda.

Vermindering pijnklachten door acupunctuur

(advertorial) - Wat als u pijnklachten heeft waar u al jarenlang mee rondloopt? Ergens pijn hebben in het lichaam, het is een veel voorkomende, maar tegelijkertijd een soms nauwelijks te behandelen klacht.

Gezocht: Mantelzorgers die eventjes vrij willen

(advertorial) - De boel de boel laten en ‘gewoon’ even wat leuks, ontspannends of noodzakelijks voor jezelf doen. Dat lijkt logisch, maar voor een mantelzorger is dat vaak een hele stap.

Pagina's