menu

Princenhage

Gele Huis als nieuw cultureel hart van Princenhage

BREDA - Het Gele Huis in Princenhage opent op zaterdag 6 december officieel de deuren. Daarmee realiseert de stichting ‘Cultuur in Princenhage’ een visie die Vincent van Gogh ooit koesterde.

Deel Princenhage voorlopig nog in het donker

BREDA - Al ruim een week zit een deel van Princenhage zonder straatverlichting. Volgens de gemeente is het niet waarschijnlijk dat dit voor de jaarwisseling wordt opgelost.

Onverlaten stelen knikkende kerstengel Princenhage

BREDA - De ‘knik-engel’ van de kerststal in Princenhage is maandagavond tussen ongeveer 21.00 uur en 22.00 uur gestolen. Dat blijkt uit een bericht van Stichting Kerststal Princenhage op Facebook.

Gaslek Princenhage: deel Dreef afgesloten

PRINCENHAGE - Brandweer en politie hebben een deel van de Dreef in Princenhage afgesloten in verband met een gaslek. Verkeer wordt omgeleid. Het gaslek werd even na half negen gemeld. 

Princenhage gaat voor vernieuwd centrum

BREDA - Het centrum van Princenhage gaat op de schop. Althans dat zijn de plannen van de werkgroep Princenhage die ontstaan zijn uit Princenhage begroot. Het gemaakte ontwerp is ondertussen door een bureau uitgewerkt en eind van de maand wordt het aan de raadsleden gepresenteerd.

Bommelding Liesboslaan, dit is wat wij weten:

Een chronologische opsomming rondom alle gebeurtenissen van de (valse) bommelding in Breda. Inmiddels is de omgeving vrijgegeven, maar de relatief korte gebeurtenis kende een vrij grote impact in Breda en met name Princehage.

Mishandeling met honkbalknuppel in Opsporing Verzocht

BREDA - De mishandeling met een honkbalknuppel van een Bredanaar komt dinsdagavond aan bod in Opsporing Verzocht. De man parkeerde op 10 augustus in de avond  zijn auto vlakbij zijn huis in Princenhage.

Pagina's