menu

Prinsenbeek

Nieuwe editie Lichtjestocht Prinsenbeek

PRINSENBEEK - Een stoet van verlichte trekkers en andere voertuigen trekt 30 december door Prinsenbeek voor de inmiddels traditionele Lichtjestocht.

Inbrekers op heterdaad betrapt in Breda

BREDA - Na een inbraak in een woning aan het Laagerf zijn twee mannen uit Breda op heterdaad aangehouden op donderdag 7 december omstreeks half acht. Uit verder onderzoek bleek dat een van de mannen ook een woninginbraak in Prinsenbeek had gepleegd. Hij is vastgezet.

Flexwoningen Kesteren: ‘Beetje krap, maar wel knus’

BREDA - De voortuinen van de pas opgeleverde flexwoningen bij Kesteren zijn nog een grote moddervlakte, maar de dichtbij geplaatste dennenboom maakt het kale buitenaanzicht een stuk gezelliger.

Prinsenbeek maakt zich op voor WinterWonderBeek

PRINSENBEEK - Prinsenbeek maakt zich op voor een nieuwe editie van WinterWonderBeek. Vanaf de officiële opening donderdag kan er drie weken door jong en oud geschaatst worden op de ijsbaan op de markt van Prinsenbeek.

Door Tim Bakker

Traumahelikopter uitgerukt: verkeer richting Prinsenbeek omgeleid

BREDA - Het verkeer naar Prinsenbeek wordt vanochtend omgeleid doordat de Zevenbergse weg is afgesloten na een zwaar verkeersongeval. De bestuurder van de auto moest door de brandweer uit zijn auto worden gehaald. Ook landde er een traumahelikopter.

‘Nul op de meter’-woningen Prinsenbeek deze maand opgeleverd

BREDA - Het woningbouwproject ‘Lavas’ in Prinsenbeek wordt deze maand opgeleverd. 23 november vindt er een symbolische sleuteloverdracht plaats. Het unieke aan dit project is dat de woningen ‘nul op de meter’ moeten gaan hebben.

ABN AMRO kantoor sluit in Prinsenbeek

BREDA - Het ABN AMRO kantoor in Prinsenbeek sluit op 12 januari 2018 de deuren.

Reden is het afnemende aantal klantbezoeken, geeft de bank aan. Klanten kiezen steeds vaker voor nieuwe en moderne manieren om hun bankzaken te regelen meldt de bank. Ook in Prinsenbeek is dat het geval.

Pagina's