menu

Ruitersbos

NAC met nieuwe rugnummers tegen Almere City FC

BREDA - NAC grijpt de laatste zaterdag voor het begin van de competitie aan voor een test tegen eerstedivisionist Almere City FC. De selectie van NAC speelt met de deze week uitgedeelde nieuwe rugnummers.

NHTV broedt op toekomst pand Sibeliuslaan

RUITERSBOS - HBO-instelling NHTV broedt op een toekomst voor het onderwijspand aan de Sibeliuslaan. Dat pand komt na de zomer van 2019 vrij als NHTV alle opleiding bij en in het klooster aan de Mgr Hopmansstraat geconcentreerd heeft.

Particuliere wijkbeveiliging Ruitersbos ‘geeft een veilig gevoel’

RUITERSBOS - Beveiligingsspecialist Ed Oostdijk (RSE, Register Security Expert) van Ebn wandelt deze morgen een rondje door een deel van Ruitersbos. Hier wonen zeventig van zijn klanten, die Ebn hebben ingehuurd voor de beveiliging van de wijk. “Maar het kan in elke wijk.”

Beveiligingsdienst houdt Ruitersbos in de gaten

BREDA - Beveiligers van EBN (Eerste Bredase Nachtveiligheidsdienst) houden intensief een oogje in het zeil in de Bredase wijk Ruitersbos. In de vakantietijd staat zelfs een bus van cameratoezicht geparkeerd.

Man (60) bedreigt tieners en steekt fietsband lek

BREDA - Een man heeft vrijdag vier kinderen de stuipen op het lijf gejaagd na een ruzie over een veldje in een park. De man pakte een mes en stak een fietsband lek. De man is opgepakt. De actie kwam op de kinderen bedreigend over.

Onderzoek naar nieuwbouwplannen voormalig KvK-kantoor

BREDA - Gemeente Breda start een haalbaarheidsonderzoek voor het ingediende initiatiefplan om het voormalige Kamer van Koophandel-kantoor aan de Mozartlaan 7 te slopen en daar vervolgens luxe appartementen en vijf villa’s te bouwen.

Jaguar en BMW in botsing op Ruitersboslaan

BREDA - Op de kruising van de Ruitersboslaan met het Montenspark in Breda vond vrijdagochtend een aanrijding plaats tussen twee personenauto's. De bestuurder van de Jaguar verleende geen voorrang aan de bestuurster van de BMW, waardoor de BMW in de rechterflank van de Jaguar reed.

Pagina's