menu

Sport

Hitte voorspeld: Haagse Beemden Loop bekijkt maatregelen

BREDA - Het belooft aanstaande zondag een warme dag te worden, mogelijk bijna dertig graden. Reden genoeg voor de organisatie van de Haagse Beemden Loop om te kijken welke voorzorgsmaatregelen getroffen.

Bredase hockeyers op weg naar WK in Barcelona

BREDA - Tim Doelman, Juul Verheem, Jan van Campenhout en Paul Verloop hebben een paar dingen gemeen. Ze zijn fanatiek hockeyer, komen uit Breda en ze gaan als international eind juni naar het WK in Barcelona.

Samen in de Singelskate over de Bredase singels

BREDA - Ging singelzwemtocht of Singellooop, maar een Singelskate. Deze vrijdag staat de derde editie van Singelskate Breda op het programma, georganiseerd door de Bredase schaatsverenigingen. Al skeelerend trekt een grote groep over de singels van Breda.

Van der Gaag: 'Alles in het teken van winnen'

BREDA - Mitchell van der Gaag is woensdagmiddag gepresenteerd als de nieuwe trainer van NAC Breda. De oefenmeester heeft duidelijk zin in zijn nieuwe avontuur. De doelstelling is duidelijk: beter presteren dan het vorige seizoen. "Bij mij staat alles in het teken van winnen."

Mitchell van der Gaag nieuwe hoofdtrainer NAC

BREDA - Mitchell van der Gaag wordt zoals verwacht de nieuwe hoofdtrainer van NAC Breda. De Bredase eredivisievoetbalclub heeft een akkoord bereikt met de Excelsior Rotterdam verlatende oefenmeester.

NAC legt talent Snepvangers vast tot medio 2020

BREDA - Diego Snepvangers heeft dinsdagmiddag zijn eerste profcontract getekend bij NAC Breda. De 19-jarige in Bergen op Zoom geboren aanvaller heeft zich daarmee voor de komende twee jaar, met een optie voor nog een jaar, aan NAC verbonden.

Bodi Brusselers begonnen aan zijn eigen na-competitie

BREDA - Voor veel spelers van NAC is de vakantie begonnen. Na een zwaar seizoen kan er genoten worden van een welverdiende vakantie. Eén van hen is maandag echter begonnen aan zijn eigen ‘na-competitie’. Bodi Brusselers is namelijk begonnen aan zijn eindexamens.

Pagina's