menu

Sport

Breda Girlz United moet meidenvoetbal in Breda impuls geven

BREDA - UVV’40, WDS’19 en Groen Wit hebben de handen ineengeslagen met de start van meidenacademie Breda Girlz United. Hiermee willen de clubs de voetballende meisjes van hun verenigingen extra trainingsmogelijkheden bieden op een hoger niveau, naast de trainingen bij hun eigen club.

Agyepong opnieuw naar NAC

BREDA -Thomas Agyepong keert terug bij NAC. De vleugelaanvaller wordt wederom voor een seizoen gehuurd van Manchester City. De Ghanees trainde deze vrijdag voor het eerst weer mee.

Deze NAC-mannen moeten het doen komend seizoen

ZUNDERT - Het is een traditioneel begin van het seizoen: de teamfoto. Ook bij NAC. Deze woensdag verzamelde de selectie zich bij ‘Bredanello’ voor de vaste fotosessie.

NAC oefent uur met basiself in Oosterhout

OOSTERHOUT - NAC heeft dinsdagavond met 2-2 gelijkgespeeld tegen Gençlerbirliği SK. Geen slecht resultaat tegen de nummer 7 van vorig seizoen in Turkije. NAC speelde een uur lang met de bekendere namen.

WEURO 2017 derde eindtoernooi voor routinier Riny

BREDA - Het Europees kampioenschap voetbal voor vrouwen - WEURO 2017 - is  begonnen in speelstad Breda. De stad ademt voetbal en honderden vrijwilligers zorgen dat alles goed verloopt. Riny Heimans is een van hen. Hij is een ervaren rot: het EK is zijn derde grote eindtoernooi.

In de 34e minuut: NOAD voor Appie #34

OUD GASTEL - De vaderlandse voetbalwereld is al een week in de greep van Abdelhak Nouri. De jong Ajacied viel tijdens een oefenwedstrijd neer en werd gereanimeerd. Donderdag bleek hij ernstige hersenbeschadiging te hebben opgelopen.

Vreven: ‘Wisselwerking tussen spelers en fans maakt ons sterk’

BOSSCHENHOOFD - NAC heeft een week trainingskamp in Bosschenhoofd bij hotel De Reiskoffer erop zitten. Zes dagen lang had trainer Stijn Vreven zijn bijna geheel vernieuwde selectie haast 24 uur per dag tot zijn beschikking. Toch is trainen niet het belangrijkst.

Pagina's