menu

Tennis

Van Breda Future mag de zon wel gaan schijnen

BREDA - Het is stil aan de Ruitersboslaan. Tenminste, als het gaat om het kenmerkende geluid van een tenniswedstrijd. Want geluid is er genoeg. Van de netwerkende ondernemers tot - oorzaak van de tennisstilte - de in de plassen en op de daken tikkende regen.

Breda Future mikt op 7500 bezoekers

BREDA - Tennistoernooi Breda Future mikt dit jaar op 7500 bezoekers. Dat zijn er 1500 meer dan in 2015. Het toernooi staat dit jaar van 18 tot en met 26 juni op het programma.

Matwé Middelkoop op weg naar top 50 in nieuw tennisleven

BREDA - Matwé Middelkoop zorgde vorige week samen met Thiemo de Bakker voor een enorme stunt tijdens de Davis Cup ontmoeting met Zwitserland. In het dubbelspel won de Bredanaar samen met zijn partner van de grote Roger Federer en Marco Chiudinelli.

Winst Breda Future voor Kubler en Pera

RUITERSBOS - Breda Future 2014 zit er weer op. Met een zinderende finalezondag kent het enige proftennistoernooi van Breda weer twee nieuwe namen op de erelijst. Als is de naam van de winnaar bij de vrouwen een bekende: Bernarda Pera (VS) prolongeerde haar titel van afgelopen jaar.

Vuurwerk tijdens dubbelfinales Breda Future

RUITERSBOS - De regenkans was hoog, maar liefst negentig procent. Toch is het op het park van Breda Future+ droog gebleven en was het vuurwerk op de baan goed zichtbaar. De dubbelfinales werden namelijk gespeeld. Daarin speelde één Nederlands koppel mee: Eva Wacanno en Demi Schuurs.

Belgen stomen door op Breda Future: voorbode WK?

RUITERSBOS - Het was de dag van de Belgen op Breda Future+. De als eerste geplaatste Kimmer Coppejans mocht het opnemen tegen Matwé Middelkoop. Die laatste speelde een thuiswedstrijd en had dus het publiek mee: dat was te merken.

Primeur Breda Future met livestream (live video)

RUITERSBOS - Het Breda Future tennistoernooi was al verkozen tot beste in zijn soort, nu is het voor zover bekend ook het eerste met een livestream. Op die manier kan ook de rest van de wereld live meekijken naar de prestaties van de aankomende wereldsterren.

Spelersveld Breda Future: van Belg tot Bulgaar

RUITERSBOS - Het deelnemersveld aan Breda’s enige proftennistopernooi Breda Future krijgt daags voor de kwalificaties steeds meer vorm. Vrijdagmiddag kunnen de aanstormde talenten zich aanmelden, waarna zaterdag en zondag het kaf van het koren gescheiden wordt.

Van Bergen en Luitjes winnen bij TV Haagse Beemden

HAAGSE BEEMDEN - Terwijl in Londen op het gras van Wimbledon geschiedenis geschreven werd door Andy Murray als eerste Britse winnaar sinds 77 jaar, speelden in Breda de tennissers in tropische temperaturen hun finales op Sportpark het Hooghuys.

Pagina's