menu

Voetbal

Harde klap voor inspiratieloos NAC (foto's)

BREDA - Een ongekend inspiratieloos NAC heeft een zeer harde klap gekregen in de thuiswedstrijd tegen Roda JC. De nummer laatst van de Eredivisie won in Breda met 0-1. 

NAC boekt belangrijke overwinning na goede eerste helft

Den HAAG/BREDA – NAC heeft de tweede uitoverwinning van het seizoen geboekt. In Den Haag won de ploeg na een zeer goede eerste helft met 0-2. Door de overwinning stijgt NAC naar de dertiende plaats op de ranglijst.

NAC-talenten krijgen de ruimte op Scala dankzij samenwerking

BREDA - NAC en vmbo-school Scala hebben het samenwerkingsverband dat er al was, opnieuw bekrachtigd. Manager jeugdopleiding Tim Gilissen en Kees van Steen (directeur Scala) zetten onlangs de handtekeningen onder de vernieuwde afspraken

NAC: De dag na de 2-1 winst op Feyenoord (foto's)

BREDA - Zaterdagavond 3 maart heeft NAC Feyenoord voor de tweede keer dit seizoen verslagen. Na de winst met 2-1 is de sfeer onder het team opgetogen. Een korte terugblik op de reacties de spelers en hun trainer.

FC Groningen en NAC krijgen ieder één punt

GRONINGEN/BREDA – NAC is er gisteren niet in geslaagd afstand te nemen van de onderste plaatsen in de Eredivisie. In de Euroborg speelde de club gelijk tegen FC Groningen. Een terechte uitslag, waar beide ploegen niet honderd procent tevreden mee kunnen zijn.

Avondje NAC loop: 1912 meter door en om het stadion voor de Grote Kerk

BREDA - Normaal gesproken loopt er maximaal zo'n 25 man hard in het Rat Verlegh Stadion. En dan ook nog alleen op wedstrijddagen. Vrijdag 8 juni is alles anders. Dan wordt de eerste editie van de ‘Avondje NAC Loop’ gehouden. De opbrengst van de loop gaat naar de Grote Kerk.

AZ overklast kwakkelend NAC in Breda

BREDA - NAC is deze zaterdag in het Rat Verlegh Stadion overklast door een heel goed voetballend AZ. In Breda werd het uiteindelijk 1-3 voor de Alkmaarders. NAC mocht van geluk spreken dat AZ het vizier niet op scherp had zaterdagavond.

Pagina's