menu

Voetbal

NAC veertiende na punt in Enschede

ENSCHEDE/BREDA - NAC heeft de laatste wedstrijd van het seizoen met 1-1 gelijkgespeeld bij FC Twente. De Bredanaars wisten zich gesteund door duizend meegereisde supporters. 

Bredaas CrowdEstate hoofdsponsor voor een dag bij NAC

BREDA – CrowdEstate uit Breda is op 29 april tijdens NAC Breda - sc Heerenveen hoofdsponsor van NAC Breda. CM.com deed 1 dag hoofdsponsorschap van NAC in de veiling voor het goede doel.

Effectief PSV wint eenvoudig van NAC

BREDA - NAC heeft niet weten te stunten tegen PSV. In Eindhoven werd het uiteindelijk 5-1 voor de thuisclub. Een geflatteerde, maar terechte overwinning. 

NAC-documentaire genomineerd voor Brabantse Communicatieprijs

BREDA - Het Bredase bedrijf GIG creative film production is met twee films genomineerd voor de Brabantse Communicatieprijs, ofwel een Bonk. Onder meer de documentaire die zij voor NAC maakte is een mogelijke winnaar.

NAC zwaait drietal uit aan eind van het seizoen

BREDA - NAC neemt na het lopende seizoen afscheid van Chiro Ntoko, Sven van der Maaten en Fisayo Adarabioyo. Zij hebben te horen gekregen dat hun aflopend contract niet wordt verlengd.

CM.com veilt opnieuw 1 dag hoofdsponsorschap NAC voor goed doel

BREDA – Hoofdsponsor van eredivisieclub NAC Breda CM.com veilt opnieuw 1 dag hoofdsponsorschap van NAC. Eerder deed de sponsor dat al in 2016. De opbrengst ging toen naar Serious Request. Nu is er eveneens een goed doel gevonden: het project Techno Girls van UNICEF.

Pagina's