menu

Steenakker

NAC-supporters helpen Willem II handje stadion vol te krijgen

BREDA - De aloude rivaliteit tussen NAC en Willem II leeft weer volop. De Bredase fans hebben inmiddels hun slag geslagen in de aanloop naar de wedstrijd in Tilburg van vrijdag: een Facebookcampagne waarin Tilburgse fans uitgedaagd worden een kaartje te kopen. 

NAC scoort viral met thuisduel tegen Excelsior

BREDA - NAC maakt wederom een bizar seizoen door. De verrassende terugkeer in de eredivisie na een zegetocht in de play-offs is vooralsnog sportief nog geen groot succes. Op alle andere vlakken scoort NAC volop.

COLUMN - Ik kan het niet verklaren maar de Big Mac heeft altijd een magische aantrekkingskracht op mij uitgeoefend. Nou ja, tot vorige week dan.

Ajax geeft NAC ongenadig pak slaag

BREDA - Een blamage en vernedering van de bovenste plank. NAC verloor vanavond met 0-8 van Ajax. Een zeer pijnlijke avond.

NAC meldt zich via onafhankelijke stichting als potentiële koper stadion

BREDA - NAC Breda heeft zich toch bij de gemeente Breda gemeld als potentiële koper van het stadion. Dat meldt de club deze vrijdag. NAC heeft zich middels de inschrijving via de onafhankelijke Stichting Rat Verlegh Stadion gemeld in de verkoopprocedure van het Rat Verlegh Stadion.

TegelMegaStore Breda koploper in tegels

(advertorial) - TegelMegaStore Breda is ruim vijf jaar gevestigd op het Industrieterrein Steenakker waarvan de laatste drie jaar aan de Hoeksteen 2, met een uitgebreid assortiment aan wand- en vloertegels.

McDonald's Veldsteen weer open na overval

BREDA - De McDonald's aan de Veldsteen in Breda die zondagavond tegen tien uur werd overvallen is vandaag weer geopend. De overvaller is nog steeds niet gepakt.

Pagina's