menu

Steenakker

NAC-supporters zien koop stadion wel zitten, maar...

BREDA - NAC-supporters zien het in ruime meerderheid wel zitten om eigenaar te worden van het NAC-stadion. Dat kan afgeleid worden uit een poll die B-Side Rats heeft gehouden onder zijn bezoekers naar aanleiding van het idee dat BredaVandaag lanceerde.

Arbitrage NAC en gemeente over kosten onderhoud stadion

BREDA - NAC is het niet eens met de kosten die de gemeente doorberekend voor herstel- en onderhoudswerkzaamheden aan het Rat Verleghstadion. Op verzoek van NAC wordt de kwestie voorgelegd voor arbitrage.

Na de interlands een nieuwe - bijna complete - teamfoto voor NAC

BREDA -  Het is inmiddels traditie: twee keer per jaar een teamfoto van de selectie van NAC. Dat is niet omdat de heren vonden dat hun haar niet goed zat op de eerste, maar omdat de selectie bij het maken van de eerste foto verre van compleet was.

In NAC Street League scoor je ook zonder te schieten

BREDA - Voor een dag veranderde P5 bij het NAC stadion donderdag in verschillende voetbalvelden. Joelende kinderen van verschillende basis- en middelbare scholen nemen het op het asfalt tegen elkaar op tijdens de start van de NAC Street League.

Start verkoopprocedure Rat Verlegh Stadion; voor eind 2017 nieuwe eigenaar

BREDA - Breda start de verkoopprocedure voor het Rat Verleghstadion. Voor het eind van het jaar wil het college een koper voorleggen aan de gemeenteraad. In een persbericht zegt de gemeente op zoek te zijn naar ‘een financieel daadkrachtige en betrouwbare partij’.

Actie SP Breda tegen mogelijke komst winkels bij NAC

BREDA - SP Breda komt in actie tegen de mogelijke komst van nieuwe winkels bij het NAC-stadion als onderdeel van de verkoop van het NAC-stadion. De partij voorziet dat nieuwe winkels daar een bedreiging vormen voor voor omliggend wijkwinkelcentra.

Pagina's