menu

Tuinzigt

Politie zet opnieuw gestolen fietsen in de digitale etalage

TUINZIGT - Politieteam Weerijs plaatsen afgelopen donderdag een bericht met daarin afbeeldingen van een aantal gesloten fietsen die waren aangetroffen bij in een woning in Tuinzigt.  Daarop kwam een overweldigende hoeveelheid reacties.

Opnieuw verdacht van moord Peet van der Linde vrij

BREDA - Een 34-jarige man uit St Willebrord is zaterdag door het Openbaar Ministerie uit hechtenis vrijgelaten. De man blijft verdachte, maar de verdenkingen tegen hem zijn niet meer zo sterk, aldus een woordvoerder van het OM.

Inwoners Tuinzigt willen nieuwe herdenkingsplaats Ramon Dekkers

BREDA - Achtvoudig Muay Thai- en kickbokswereldkampioen Ramon Dekkers overleed in 2013 onverwachts. Tuinzigtbewoners richtten destijds een herdenkingsplaats in in een fietstunneltje. Die muurschildering is inmiddels beklad. Tijd voor een nieuwe herdenkingsplaats, in de wijk, vindt de buurt.

Nieuwe verdachte aangehouden in moordzaak Lunetstraat Breda

BREDA - Een 34-jarige man uit St Willebrord is een nieuwe verdachte in het onderzoek naar de liquidatie van   een 60-jarige man in de Lunetstraat in Breda op 6 januari 2017. De man werd op 8 september aangehouden en zit inmiddels in de gevangenhouding.

Pagina's