menu

Westerpark

Toch geen nieuwe tegeltjes in tunnel Westerparklaan

BREDA - De beschadigde wanden van de tunnel onder het spoor in de Westerparklaan worden voorlopig niet vernieuwd. Het gesprek tussen de gemeente en BAM over een bijdrage aan een opknapbeurt heeft niets overgeleverd.

Auto-eigenaar en omstanders houden autoinbreker aan

BREDA - Een alerte getuige heeft dinsdagavond een autoeigenaar op het spoor gezet van een autoinbreker.  De getuige zag op de Blauwoogvlinder dinsdagavond een man in een auto rommelen. 

Vrachtwagen eindigt in sloot Westerparklaan; chauffeur gewond

WESTERPARK - Een vrachtwagen die over de Westerparklaan in Breda reed is woensdagmiddag door onbekende oorzaak van de weg geraakt. De vrachtwagen kwam in een sloot terecht en kantelde vervolgens. De chauffeur raakte gewond.

Herfststorm raast over de stad; omgewaaide bomen

BREDA - De herfststorm die deze zondag over het land raast, zorgt ook in Breda voor overlast. Op verschillende plaatsen waaiden bomen om en moet de brandweer in actie komen om wegen vrij te maken of voor veilige situaties te zorgen.

Geen aparte speelplekken voor kleine honden

BREDA - Breda gaat geen aparte speelplek voor kleine honden aanleggen in Westerpark. Dat meldt het college in antwoord op vragen van Els Groeneweg van het CDA.

Scooterrijder geschept door auto

WESTERPARK - Bij de kruising Westerparklaan-Prachtvlinders is woensdagmiddag kort na half een een bestuurder van een snorscooter gewond geraakt. De man werd aangereden voor een auto met een Belgisch kenteken.

Pagina's