menu

Zandberg

It giet oan: Schaatsen op het Hyacinthplein

ZANDBERG - Het was voor de ijsmeesters van het Hyacinthplein nachten doorhalen voor het gewenste resultaat, maar woensdagmorgen was het zover: de ijsbaan op het plein kan open.

Spannende tijden voor ijsmakers Hyacintplein

BREDA - Piet Brosens en zijn team zijn al dagen, en zelfs nachten, bezig met het maken van de ijsbaan op het Hyacintplein. Maar het ziet er niet veelbelovend uit.

Breda aan de slag met zuidelijke rondweg

BREDA - De verkeersproblematiek op de zuidelijke rondweg wordt aangepakt. Daarmee stemde de raad in meerderheid in. In een reeks aan moties maakten de verschillende fracties wel duidelijk dat de huidige aanpak om een verdieping vraagt. De wethouder gaf aan meer onderzoek te laten doen.

Onderbroekheld gevonden: ‘Graag ook voetmassage’

BREDA - “Kun je ook vermelden dat ik op zoek ben naar een voetmassage?’, lacht de Bredanaar die in de nacht van zondag op maandag in zijn onderbroek én op blote voeten achter een fietsendief aanging.

Wie rende in zijn onderbroek achter een inbreker aan?

BREDA - Wie is toch die man die in zijn onderbroek achter een inbreker aanrende? En daarmee mede zorgde voor de aanhouding van de 37-jarige man uit Breda. Dat is de vraag. Want wat duidelijk is: deze rennende man in zijn ondergoed heeft de aandacht getrokken. 

Zonder licht fietsende inbreker aangehouden

BREDA - Een fietser die woensdagnacht rond 03.10 zonder licht over de Baronielaan fietste is aangehouden. De 51-jarige man had inbrekersgereedschap bij zich; de politie herkende hem als veelpleger.

‘Wat kost tunnel Zuidelijke Rondweg?’

BREDA - Wat kost het aanleggen van de Zuidelijke Rondweg in een tunnel? Die en nog meer dan 30 andere vragen stelden raadsleden donderdagavond tijdens een nieuwe sessie over de aanpak van de verkeersader.

Westerstorm Breda in beeld (foto's)

BREDA - Terwijl het noordwesten van Nederland kampt met code oranje, lijkt Breda relatief ongeschonden eruit te komen. Hier een foto overzicht van noemenswaardige storm-gerelateerde incidenten in Breda.

Sint Zandberg maakt noodlanding in weiland

BREDA - Het geluk is met Sinterklaas. De goedheiligman plande deze maandagmorgen zijn bezoek aan basisschool de Zandberg. Hij besloot voor de verandering met een luchtballon te komen. Dat ging bijna mis.

Pagina's