Afbeelding
Foto: Marjolein Weterings

'Ik voel me nuttig en gewaardeerd'

Een groep van 15 Bredanaars werkt vanuit coöperatie de Vrije Uitloop aan hun eigen bedrijf. Hiermee verdienen ze een deel van hun uitkering terug. In deze serie portretteren we een aantal van deze ondernemers. Deze week Marjolein Weterings met haar bedrijf Tea&Talk.

Wat bied je aan met jouw bedrijf?

Engelse conversatie, als oefening maar ook als gezellig uitje in een fijne Engelse sfeer. Dan bak ik verse scones die ik serveer met jam en de typische clotted cream. De Engelse thee mag uiteraard niet ontbreken. Men kan mij tevens benaderen voor vertalingen van Nederlands – Engels of andersom. Zo vind ik momenteel de uitdaging in het vertalen van Nederlandse versjes. Ook kan ik hulp bieden bij het voorbereiden van een Engelstalige speech. We kijken samen naar je vertaling, of deze goed de boodschap overbrengt. En hoe jij de speech op een ontspannen manier kan brengen.

Hoe ben je op het idee gekomen?

De Engelse taal heeft mij van jongs af gefascineerd. Ik lees veel in de Engelse taal en heb jaren in mijn gezin Engels gesproken. Als ik mensen hoor worstelen met het spreken van de Engelse taal, wil ik ze altijd graag helpen om zich op een meer ontspannen manier te kunnen uitdrukken. Binnen Tea&Talk help ik mensen om op een fijne manier Engels te kunnen spreken.

Sinds wanneer ben je bij De Vrije Uitloop?

Begin 2016 ben ik bij De Vrije Uitloop begonnen.

Wat heeft De Vrije Uitloop je tot op heden gebracht?

Ik word op een fijne, opbouwende manier ondersteund en aangemoedigd om mijn bedrijf op de kaart te zetten. Op deze manier wend ik mijn talenten aan om zodoende een deel van mijn uitkering terug te verdienen. Ik voel me gewaardeerd, nuttig en daar word ik blij van.

Wat is je droom?

Mijn droom is dat Tea&Talk de ingang is voor mensen om op een prettigere manier Engels te kunnen spreken.

Waar kunnen we je vinden?

Je kunt me vinden via de website van De Vrije Uitloop: www.devrijeuitloop.nl/marjolein.weterings of mailen op marjolein.weterings@gmail.com.[l]