auteur Motell Rijnen
auteur Motell Rijnen Foto: Ineke Beemster

Duivelse dilemma’s in de nieuwe roman van Bredanaar Motell Rijnen

Algemeen

BREDA - De Bredase schrijver Motell Rijnen (1948) presenteert op 6 april 2024 zijn zesde roman: ‘En niemand weet waarom’. 

Een aangrijpend verhaal vol onthullingen, bekentenissen, liefde en tragiek. Dat is de nieuwe roman van Bredanaar Motell Rijnen. “Myrna verandert van een levenslustige jonge vrouw in een bang vogeltje. Ze overlijdt, amper vijfentwintig, aan een hersenbloeding. Vera wil veertig jaar later weten wat er is gebeurd. Ze wil alsnog haar moeder leren kennen en ontdekt hoe die na een traumatische ervaring, gekweld door duivelse dilemma’s, de grip op haar leven verloor. In een indringend en meeslepend verhaal wordt de complexiteit van menselijke emoties verkend, in het licht van wat is gebeurd en van de gevolgen daarvan voor vele andere levens”, aldus Rijnen. 

Presentatie

De feestelijke presentatie bij boekhandel Van Kemenade&Hollaers (Ginnekenweg, Breda) begint ’s middags omstreeks vier uur en eindigt om half zes. Kees van Meel, bekende Bredase dichter en presentator, interviewt de schrijver over zijn nieuwe roman en de bijeenkomst wordt muzikaal opgeluisterd door Deborah Jacobs, bassist, vocalist en songwriter. Ook op het programma: uitreiking eerste exemplaar en signeren door de auteur. “Leuk als jij ook komt! Breng gerust je vrienden en familie mee”, aldus Rijnen.

roman 'En niemand weet waarom' van Motell Rijnen