menu

Nieuws

Publiek stroomt toe voor open training NAC in stadion (update)

foto
Vinnie de Laat
Kwart voor 10 zaterdagmorgen, nog 45 minuten.
Bredavandaag logo
Yvonne Keulaars

BREDA - Ruim een half uur voor aanvang van de training heeft zich al een flinke groep supporters verzameld bij het NAC- stadion. In aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Volendam traint NAC deze zaterdag in het stadion. De training is bij te wonen vanaf de B-Side.

De selectie begint om 10.30 uur aan de training en is anderhalf uur later, rond 12.00 uur, klaar. De tribune is via Café Beatrix bereikbaar. Om 10.00 uur gaan de deuren al open.

Na de moeizaam behaalde 2-2 in Volendam is winst zondag nodig om de volgende stap te nemen op weg naar de Eredivisie. Via het Facebook-evenement hebben inmiddels 491 mensen aangegeven aanwezig te zijn en 493 mensen zijn geïnteresseerd in het bijwonen van de laatste training.

“Dus kom, allemaal, sleep je maten mee, laat zien dat de YELLOW ARMY niet te stoppen is en zorg ervoor dat onze jongens het laatste steuntje in de rug krijgen om de finale te bereiken”, leest de beschrijving bij het evenement dat wordt georganiseerd door Fanzine de Rat, B-Side Rats, Breda Loco’s en NAC.

Voor de thuiswedstrijd van zondagmiddag zijn inmiddels nog ongeveer 2500 kaarten beschikbaar.