menu

Nieuws

Nu officieel: Stijn Vreven ook komend seizoen hoofdtrainer NAC

foto
Peter Visser
Bredavandaag logo
redactie

BREDA - Stijn Vreven is ook komend seizoen de hoofdtrainer van NAC Breda. Dat heeft de club dinsdagmiddag bekendgemaakt. "Na een positieve evaluatie is besloten om de optie in het huidige contract van de oefenmeester te lichten", aldus NAC. 

Daarmee ligt de 43-jarige Belg tot medio 2018 vast bij de Parel van het Zuiden. Daarnaast is in de overeenkomst wederom een optie opgenomen voor een extra jaar, tot medio 2019.

Begin januari werd Stijn Vreven gepresenteerd als opvolger van de net voor Kerst ontslagen Marinus Dijkhuizen. Bij het aangaan van de overeenkomst werd afgesproken om in eerste instantie voor een half jaar te tekenen met de intentie om uiteindelijk langer met elkaar door te gaan. "De afgelopen maanden is de samenwerking van beide kanten dermate goed bevallen, dat is besloten om de optie in het contract te lichten. Onder leiding van Vreven zal NAC de komende periode volop de strijd aangaan om via de Jupiler Play-offs promotie naar de Eredivisie af te dwingen."

"Prachtig dat de club zo tevreden is met mijn manier van werken dat er is besloten om met elkaar verder te gaan, ongeacht het eindresultaat dit seizoen", laat Stijn Vreven via de site van de club weten. "Dat zegt wel iets over de werkwijze bij deze club en de lange termijn visie waar we met elkaar in geloven. Toch ligt de focus bij ons als staf en de spelersgroep, zeker op dit moment, op de korte termijn. We moeten zorgen dat we ons, liefst met een zo goed mogelijke uitgangspositie, plaatsen voor de Play-offs en dat wij ons goed voorbereiden om te pieken op het moment dat het er echt om gaat. Alles staat de komende tijd in het teken van de strijd om promotie naar de Eredivisie."