menu

Nieuws

Na de interlands een nieuwe - bijna complete - teamfoto voor NAC

foto
Peter Visser
Nog even wachten...
Wijnand Nijs

BREDA -  Het is inmiddels traditie: twee keer per jaar een teamfoto van de selectie van NAC. Dat is niet omdat de heren vonden dat hun haar niet goed zat op de eerste, maar omdat de selectie bij het maken van de eerste foto verre van compleet was. Dus werd donderdag selectiefoto twee gemaakt van seizoen 2017/2018.

Waarom niet wacht tot de trainer van dienst zijn manschappen compleet heeft? Omdat de foto gebruikt moet worden voor de selectiegids van de eredivisie. En die moet er aan het begin van het seizoen liggen, inclusief portretjes van de clubhelden. Dus maakt elke club midden in het transferwindow foto's van selecties waar spelers opstaan die even later zijn uitgevlogen en waarop spelers ontbreken die nog in onderhandeling waren.

Zo ook bij NAC. Het was donderdag de bedoeling een nieuwe teamfoto te maken met alle spelers van de huidige selectie. Dat lukte bijna, want toch waren er drie spelers afwezig, namelijk Thomas Marijnissen, Diego Snepvangers en Olivier Rommens. En zo blijft het lastig om iedereen van de selectie in een foto te vangen. Misschien komend jaar?

Bekijk hier de foto's