menu

Comedy Explosion met Chris Silos, Wilko Terwijn en Patrick Meijer

Bestaande locatie: 
Theaterdinersalon De Avenue
Prijs: 
€ 10,00Op vertoon van OV- of collegekaart € 7,5
Het is weer tijd voor comedy! Maandelijks verzorgen drie topcomedians een avondvullende explosievan stand-up comedy in de Avenue.

Het is weer tijd voor comedy! Maandelijks verzorgen drie topcomedians een avondvullende explosievan stand-up comedy in de Avenue. Op 22 oktober zullen optreden: Chris Silos, Wilko Terwijn enPatrick Meijer. Reserveringen: 0900-1100100 of comedy@de-avenue.nl. Voor het Comedy Arrangement is reserveren vereist, voor de show is reserveren gewenst.

Comedy Arrangement Geniet tijdens de stilte voor de explosie van saté met frites, een lekkere herfstsalade en aansluitend van topcomedy vanaf je eigen tafel. Een avond lang eten en lachen voor maar € 15,00, studentenbetalen zelfs maar € 12,50! Aanvang diner: 18.30 uur

Chris Silos
Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als tv-programmamaker bij CCCPtv kroop Chris voor de camera als presentator bij het late nightprogramma 6Pack waarvan hij 1 van de bedenkers is.

Na 2 seizoenen ging hij samen met Sophie Hilbrand als presentator aande slag bij BNN. Hier presenteerde hij de programma’s ‘The World According to BNN’ en ‘Met 1 Been in de Finale’. Ook radio is hem nietvreemd. Na een flirt bij Amstelveen Lokaal waar hij het programma, ‘Zeus!’ maakte ging hij voor 3FM aan de slag als razende reporter voor het programma ‘Wout!’.

In februari van dit jaar werd Chris gegrepen door de romantiek vanstand up comedy; een mic, een spotlight en publiek. Zijn stijl valt het best te omschrijven alsobservatief, uit het leven gegrepen en pijnlijk eerlijk. Na een aantal ‘Open spots’ door heel Nederland zit hij nu bij de Comedy Explosion.

Wilko Terwijn
Wilko is een stand up comedian pur sang, geïnspireerd door Amerikaanse traditie staat Wilko inmiddels met zijn derde avondvullende one-manshow in de theaters.

Zoals het een stand up purist betaamd is geen voorstelling dezelfde.Wilko leeft van nieuws, klein en groot, en laat daar vervolgens zijn messcherpe, cynische geest op los. Wat u ’s ochtends in de krant leest, becommentarieerd Wilko ’s avonds in de theaters.

Wilko is prominent lid van de A-selectie van de Comedy Explosion.Daarnaast is Wilko wellicht één van de meest gevraagde tekstschrijvers in televisieland, zijn grappen waren o.a. te horen bij ‘Ook dat nog’, ‘VARAlaat’ en BNN’s ‘de nieuwste show’.

Patrick Meijer
De winnaar van de Culture Comedy Award van 2005 is een opvallendmens. Ook inhoudelijk verschilt zijn optreden duidelijk van eenstandaard stand-up.

Patrick zoekt in zijn voorstelling naar de ultieme grap als een golfsurfer naar de ‘perfect wave’. In zijn zoektocht deelt hij zijn instanthersenspinsels direct met zijn publiek. Het levert een show op vol surrealistische situaties met een hoge grapdichtheid.

Patrick Meijer is een begenadigd tekstschrijver. Snel in zijn combinatiesen absurde twisten van grappen maken hem uniek. Hij schrijft o.a. bijdragen voor Javier Guzman.